Sinkki, Nutri Works Strong Zink 25 mg 120 tabl.

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
8,99 €

(0,07 € / kpl)

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Sinkki, Nutri Works Strong Zink 25 mg 120 tabl. on vahva sinkkitabletti, joka sisältää hyvin imeytyvää sinkkiglukonaattia. Sinkki edistää normaalia makroravintoaineiden ja rasvahappojen aineenvaihduntaa. Makroravintoaineita ovat rasvat, hiilihydraatti ja proteiini. Lisäksi sinkki edistää normaalia proteiinisynteesiä, ihon, hiuksien, kynsien ja luiden pysymistä normaalina ja normaalia kognitiivista toimintaa. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkkiä tarvitaan siis testosteronin tuotantoon, vastustuskyvyn ylläpitoon, kasvuun ja kehitykseen, ihon hyvinvointiin, haavojen paranemiseen sekä muistiin ja oppimiseen. Sinkin saantisuositus aikuisille on 10 mg ja Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen EFSAn määrittelemä jatkuvan käytön turvallinen yläraja on 25 mg. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

​​​​​​​Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ainesosat:
Sinkkiglukonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi)

Ravintosisältö: Sinkkiä 25 mg

Annostus: 1 tabletti päivässä

Pakkauskoko: 120 tablettia
Rekommederad daglig indos: 1 tablett

En tablett innehåller 25 mg zink.

Ingredienser: Zinkglukonat, fyllnadsmedel mikrokristallinsk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.