SIGMA Nugget II Flash Red Takavalaisin

15,90 €

Valitse lisätarvikkeet ja palvelut

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Pieni, kompakti ja ladattava: SIGMA Nugget II FLASH takavalaisin on helppo asentaa mihin tahansa pyörään ja irrottaa ajon jälkeen. Tämä pikkuinen tehopakkaus lisää liikenneturvallisuutta!

Tässä takavalossa on vain yksi led-lamppu, mutta siinä on sitäkin enemmän voimaa. Valo näkyy jopa 400 metrin päähän ja sen säde on jopa 220°.

Nugget II takavalaisimessa on intregroitu litiumioniakku, jota ladataan micro USB-liitännällä. UBS-portti on piilotettu kannen sisälle, jossa se on turvassa lialta, pölyltä ja roiskeilta. Lataus kestää noin 2 tuntia ja akku kestää jopa 8 tuntia. Säästät rahaa sekä luontoa!

Lampun muotoiluun on panostettu. SIGMAn jatkokehittämä Fresnel-linssin lisää valotehoa ja pitää tuotteen silti kevyenä. Fresnel-linssi on alun perin kehitetty majakan valoa varten, jossa pienestä valolähteesä piti saada maksimaalisen paljon irti. Tuotteen mukana tulee kaksi lenkkiä, joista voit valita sopivan. Muotokielessä on panostettu funkionaalisuuden lisäksi muotoiluun. Tehon lisäksi valosta on haluttu kaunis, moderni sekä kevyt. Lamppu painaa vain 24 grammaa.

Tekniset tiedot:
Väri punainen
Akku Li-Ion
Valo 1 LED-lamppu
Fresnel-linssi
Näkyvyys taaksepäin 400 m
Näkyvyyskulma 220°
Paino 24 g

Tässä linkki SIGMAn omiin ohjeisiin.

Turvaa selustasi liikenteessä ja hanki takavalaisin Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.