RETKEILY & ULKOILU

Monille meistä ulkoilu ja luonnossa liikkuminen on elämäntapa. Keräännymme laumoina rannoille ja metsään, pidämme piknikkejä ja grillijuhlia, melomme, kalastamme, marjastamme ja lenkkeilemme luonnon keskellä.

Luonnossa liikkumisella on tutkitusti hyvinvointivaikutuksia. Luonto auttaa palautumaan stressistä ja elvyttää koko kehon raikkaassa ulkoilmassa. Keskittymiskyky paranee, syke ja verenpaine madaltuvat. Ulkoilu alentaa stressiä ja verenpainetta sekä saattaa parantaa myös unen laatua. Raikas ilma ja metsän energisoiva happipitoisuus tekevät koko kropalle hyvää. Luonnossa liikkuminen on mainio tapa kerätä sopiva annos liikuntaa, sillä aika kuluu siellä kuin siivillä!

Tarvitsemme monenlaiseen ulkoliikuntaan erilaisia välineitä, jotta liikkuminen olisi vieläkin nautinnollisempaa. Mieti, millaisesta luonnossa liikkumisesta sinä pidät. Onko retkeily, kävelysauvoilla kuntoileminen tai vaellus sinulle mieluisia tapoja liikkua luonnossa? Entäpä koiran kanssa maastossa ulkoilu tai lumikengillä liikkuminen? Joitakin lajeja et ole ehkä vielä kokeillutkaan. Kokeile rohkeasti, sillä luonto on mainio paikka kuntoiluun ja elämykset ovat tarjolla edullisesti, kun hankkii varusteet Kuntokaupasta!
 
Järjestys: