Nortrek BASE 100 Merinovilla aluskerrasto, unisex

Nortrek BASE 100 Merinovilla aluskerrasto, unisex

54,90 € 74,90 €

Svea -erämaksu alk.  2,02 €/kk

ALE 26 % 22.7.2024 asti

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Merinovillainen aluskerrasto kokonaisuus markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella!

Nortrek Base 100 merinovillakerrasto on kevyt ja miellyttävä pitkälahkeinen aluskerrasto monipuolisiin aktiviteetteihin niin hiihtämisestä patikointiin ja pyöräilyyn. 100% mulesing-vapaasta merinovillasta valmistettu pitkälahkeinen ja hihainen kerrasto on unisex-mallia. Merinovillasta valmistettu alusvaate on joustava, hengittävä ja tarjoaa täydellisen pohjan ulkoiluun, ja mikä parasta, se ei kutita.

Loistavien lämpötilansäätelyominaisuuksiensa vuoksi Nortrek Base 100 merinovillahousu ja paita soveltuu kylmien vuodenaikojen aluskerrastoksi ulkoiluun.

Tekniset tiedot:
  • Materiaali: Merinovilla 100%, mulesing-vapaa
  • Koot: S-XXL
  • Väri: Mustanharmaa
  • Unisex-malli
  • Reilut resorit lahkeissa ja hihoissa
  • Merinovilla on pehmeää ja se ei kutita

Tämä alusasu on valmistettu 100% merinovillasta. Nortrek Base 100 tuotteiden merinovilla on mulesing-vapaata, mikä takaa, että tuote on vastuullinen valinta. Housut ja paita on suunniteltu tarjoamaan hyvän istuvuuden kaikille käyttäjille reilun mitoituksensa ansiosta. Näin voit nauttia täydellisestä liikkumavapaudesta ja mukavuudesta kaikissa aktiviteeteissasi. Suosittelemme valitsemaan koon normaalin vaatekokosi perusteella. Mitoitus on reilua. Koon valitsemisessa avuksi on myös tuotetekstin jälkeen löytyvä kokotaulukko.

Merinovillan etu puuvillaisiin tai keinokuituisiin alusvaatteisiin perustuu hyvään kosteuden siirtoon pois iholta, jolloin kosteus ei pääse jäähdyttämään kehoa. Vedellä on nelinkertainen lämpökerroin ilmaan verrattuna ja siksi kosteuden pois saaminen on lähes yhtä tärkeää, kuin lämmön eristäminen. Hikinen aluskerrasto voi siis olla kylmempi kuin kuiva iho ilman kerrastoa ja siksi on hyvä panostaa merinovillaiseen laatuun. Lisäksi merinovilla on antibakteerinen, eli hajut eivät pinty siihen. Merinovillan kuitu on tavalliseen villaan verrattuna pitkä, jonka ansiosta merinovilla ei kutita ihoa. Täten se sopii erinomaisesti materiaaliksi myös henkilöille, jotka eivät voi käyttää perinteistä villaa ihoreaktioiden takia.

Merinovillaiset ohuet alusvaatteet ovat hyvä keino muuttaa urheiluvaatteiden lisäksi myös arkivaatteet eristävimmiksi, ilman että kukaan huomaa eroa. Merinovillan lämmönsäätelyominaisuuksien ansiosta niitä ei tarvitse myöskään ottaa sisätiloissa pois päältä. Kun iho on suojattu oikeilla materiaaleilla ja sopivilla kerroksilla, iho voi paremmin ja ulkoilu on miellyttävää.

Moni luulee varpaiden ja sormien jäätymisen johtuvan huonosti eristetyistä kengistä ja hanskoista, vaikka yksi syyllinen on valmiiksi kylmät jalat ja kädet. Esimerkiksi yläkropasta siirtyvä lämmin veri ei enää lämmitä varpaita, jos se on joutunut luovuttamaan lämpönsä jo matkalla kengän kärkeen. Jos ranteet ovat alttiina viimalle, on sormillakin kylmä paksuista hanskoista riippumatta.

Lopeta paleleminen ja ikävät tekokuitukerrokset ja tilaa lämmittävä Nortrek BASE 100 Merinovillakerrasto nyt Kuntokaupalta!
  • Väri: Musta
  • Materiaali: Merinovilla

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 54,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: