Phantom Treenimaski

99,95 €

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Treenimaski, Phantom on äärimmäisen laadukas ja kekseliäs apuväline tehostamaan hengitystä ja maksimoimaan suorituskykyä. Treenimaski sopii urheilijoille ja tavoitteellisille kuntoilijoille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta treenimaskin kanssa treenaamisesta sillä vastustasot on erittäin helppoja säätää, jopa käytössä!

Treenimaski soveltuu kaikenlaiseen harjoitteluun, sillä melkein jokainen urheilulaji vaatii vahvaa hengityselimistöä, harjoittelitpa kuntosalilla tai vaikkapa jääkiekkokaukalolla.

Phantom treenimaski luo tuntuman rankemmasta harjoitusympäristöstä, sillä se estää ilman virtausta ja kasvattaa vastusta sisään hengitettäessä, mikä vaikeuttaa keuhkojen täyttämistä ilmalla. Näin ollen joudut hengittämään vahvemmin ja syvemmin, minkä ansiosta hengityslihakset ja pallea vahvistuvat.

Maskin suojaosa on valmistettu kestävästä nailonista ja itse runko-osa lääketieteellisestä silikonista.

Nappaa oma Phantom treenimaskisi heti ja jätä kilpailijat taaksesi!

Arvostelut


Yhteenveto

4.00000000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4     / 5
  4,0
 • 4,0
 • 4,0
 • 4,0

Lähes odotusten mukainen

Pitkällä peruskestävyyslenkillä toimii hyvin. Joutuu 3/4 vastuksella puuskuttamaan ihan kunnolla vaikka muuten sillä vauhdilla hengitys jäisi todella pinnalliseksi. 4/4 vastuksella loppuu jo happi itseltäni ja alkaa huippaamaan. Eli harjoittelua kaipaa vielä hengityslihaksille. Yllätyksenä itselleni tuli se että vastustoiminto on vain sisään päin hengittäessä- ei ollenkaan ulospäin. Mutta tähän löytyi perustelu valmistajan sivuilta missä muutenkin kerrotaan aika paljon tarkkaa faktaa tähän liittyen. Suosittelen lukemaan jos on kyseinen tuote harkinnassa. Suurempi vaikutus jää nähtäväksi sitten monien harjoitustuntien jälkeen! Eli en vielä osaa sanoa kehittääkö tämä suoritusta esim kestävyyslajissa ollenkaan.
Suosittelen!
TA 8.10.2017 , Kuopio