Osassa Kuntokaupan sähköpyörätoimituksissa viivästyksiä

Meille Kuntokaupalla asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. Olemme tuoneet markkinoille hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen sähköpyörämalliston, joka kilpailee laadullaan markkinajohtajien kanssa. Kysyntä on ollut kovaa ja sähköpyörien ennakkomyynti on ylittänyt odotuksemme. Kiitos Teille siitä!
Tänä keväänä olemme valitettavasti kohdanneet odottamattomia ongelmia tuotteiden toimituksissa. Tällä hetkellä noin 15 % sähköpyörätilauksistamme on yli viikon myöhässä alun perin arvioidusta toimitusajasta. Ongelma on maailmanlaajuinen: Markkinoilla on pyöristä normaalia kovempi kysyntä ja kaikki tavarantoimittajat eivät ole pysyneet antamissaan toimitusajoissa. Lisäksi maailmanlaajuinen pandemia rajoitteineen on hidastanut kansainvälistä tavarankuljetusta ennakoitua enemmän. Näistä syistä joidenkin pyörämallien osien toimitus Suomeen ja pyörien kasaaminen toimitusvalmiiksi on harmillisesti viivästynyt.

Olemme reagoineet asiaan ja pyrkineet löytämään ratkaisuja, jotta saamme toimitettua pyörät asiakkaille normaalin toimituslupauksemme puitteissa. Ymmärrämme, että viivästyksestä aiheutuu harmia ja pahoittelemme tilannetta.

Tilanne on onneksi menossa parempaan suuntaan. Jo tällä viikolla yli 90 % uusista pyörätoimituksistamme toimitetaan normaalin toimitusajan puitteissa. Kesäkuussa sähköpyöriemme toimitukset nopeutuvat entisestään.

Kiitos kärsivällisyydestä ja luottamuksesta Kuntokauppaa kohtaan. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella teitä nopeasti, tehokkaasti ja asiantuntevasti myös jatkossa.

Terveisin,
Kuntokaupan väki
 
« Uutisarkisto