Multivitamiini, Nutri Works Multivita-Minerals 120 kaps.

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
13,99 €

(0,12 € / kpl)

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Multivitamiini, Nutri Works Multivita-Minerals 120 kaps. on monipuolinen vitamiini- ja kivennäisainekapseli, joka sopii erinomaisesti jokaisen päivittäiseen käyttöön. Sisältää runsaasti elimistölle tarpeellisia vitamiineja sekä kivennäisaineita: B6-, B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini auttaa lisäksi immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. E- ja C-vitamiini sekä sinkki ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapetusstressiltä. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa. Päivittäinen ravintolisä terveelliseen ja aktiiviseen elämään.
Multivitamiini on laadukas, edullinen ja helppo tapa varmistaa riittävä vitamiinien- ja mineraaliraalien saanti. Daily Vitamin+Mineralilla täydennät kehityksellesi tärkeiden vitamiinien ja mineraalien saantia, näiden tarvetta lisäävät mm. urheilu ja laihduttaminen.

Annostus: 1 tabletti vuorokaudessa

Käyttötarkoitus: Vitamiinien ja hivenaineiden riittävän saannin turvaaminen.
Multivitamiinin vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:
A-vitamiini 1200 µg
D-vitamiini 7,5 µg
E-vitamiini 15 mg
C-vitamiini 90 mg
Tiamiini 2,1 mg
Riboflaviini 2,4 mg
Niasiini 27 mg
B6-vitamiini 3 mg
Foolihappo 300 µg
B12-vitamiini 3 µg
Biotiini 225 µ
Pantoteenihappo 9 mg
Rauta 21 mg
Sinkki 22,5 mg
Kupari 1,8 mg
Mangaani 3,75 mg
Seleeni 82,5 µg
Kromi 150 µg
Jodi 225 µg

Ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), liivate, väri (titaanidioksidi), retinyyliasetaatti, kolekalsiferoli, D-alfa-tokoferoli, L-askorbiinihappo, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini, D-biotiini, kalsium-D-pantotenaatti, ferrofumaraatti, sinkkiglukonaatti, kupariglukonaatti, mangaaniglukonaatti, natriumselenaatti, kromi(III)sulfaatti, kaliumjodidi

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: