MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 Lasten lumikengät

69,00 €

Svea -erämaksu alk.  2,54 €/kk

Varastossa, lähetetään 2-5 työpäivässä

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 -lumikengät ovat kestävät ja lapsille suunnattu lumikenkä. Nämä lumikengät ovat helppokäyttöiset  ja kevyet lapselle!

Morpho Trimove lumikengät on suunniteltu lapsille. MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 -lumikenkien monipuoliset ominaisuudet ja säädöt tekevät kävelystä nautinnollista eri lumiolosuhteissa ja maastoissa. Tämän vuoksi ne ovatkin useiden NATO-joukkojen valinta. Morpho-lumikenkien jäykät nivelletyt siteet ovat markkinoiden parhaat, sillä ne tarjoavat laadukasta jalkojen ylläpitoa, käyttömukavuutta ja teknisyyttä kaikilla maastoilla. Morphon laadukkaat lumikengät suunnitellaan ja valmistetaan Ranskassa, Alppien juurella. Lumikenkien rakenne on jämäkkä ja erittäin tukeva, joten ne sopivat hyvin vaihtelevassa maastossa liikkumiseen.

Molemminpuolisten solkien avulla kenkä on helppo kiinnittää siteeseen ja tarvittaessa säätää siteen kireyttä myös kesken matkan. Lumikengässä on paljon säätövaraa pituussuunnassa, joten se sopii monen kokoiseen jalkaan. Kenkä on myös kannasta kiinni lumikengässä, mikä vakauttaa askellusta entisestään. Morphon lumikenkien pohjasta löytyy pitoa antavat lumiraudat ja nousua helpottava erikoiskorkea nousurauta. Nousurauta on tarpeellinen jyrkissä rinteissä, jolloin jalan saa lukittua nousuasentoon. Innovatiivisen muotoilun, monipuolisten ominaisuuksien ja säätöjen puolesta MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 -lumikengät ovat erinomaiset ja helpot välineet kävelyyn.

Ominaisuudet:
  • Väri saattaa vaihdella erien mukaan. Väreinä turkoosi ja vihreä.
  • Sopii n. 27-40 kokoisille kengille
  • Käyttäjän paino max: 70 kg
  • Mitat: Pituutta kengillä on noin 40 cm, minimi jalan pituus 17cm ja leveyttä 18 cm
  • Paino: 1,1kg pari
  • Kantava pinta-ala: 2 x 607 cm²
  • Takuu: 1 vuosi, koskee myös ammatti ja vuokrakäyttöä.
Kätevät säädöt tekevät MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 -lumikengistä miellyttävät käyttää. Hanki nyt lapsille omat lumikengät, Kuntokaupalta!
 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 49,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: