Monitoimipenkit: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

3.7 / 5
3,7
 • 11.01.2024
  5 / 5
  T H.
 • 30.09.2019
  4 / 5
  Riittävän jämäkkä
  65kg/168cm mitoille varsin hyvä ja jämäkkä penkki. Pystyy toteuttamaan useita muunnoksia treeneistä. Selkänojan saa tarpeeksi pystyasentoon jotta myös seisten tehtäviä treenejä on mahdollista tehdä. Hinta-laatu suhde hyvä ja penkki oikein sopiva kotikäyttöön.
  Hanski
 • 26.09.2019
  2 / 5
  Kuntopenkin arvostelu
  En tiedä sattuiko minulle vain huono kappale vai onko laatu sama kaikissa. Penkki ei ole vakaa, vaan keikkaa, yksi jalka aina ilmassa. Selkänojan säätö myös hankala ja vaikka luulet kiristäväsi ruuvin oikeaan reikään, niin siitä ei mitenkään voi olla varma. Ystäväni reväytti itsensä kun nojasi penkkiin ja se retkahtikin alaspäin. Olen tottunut kuntosalin jämäkkiin penkkeihin ja toki en tästä ihan sellaista odottanutkaan, mutta parempaa silti kuitenkin.
  Sanna
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 29.12.2023
  5 / 5
  Bra!
  Bra lätt att ställa in enda minus är att den inte smalnar av uppåt men bra ändå…
  Niklas Y.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.3 / 5
4,3
 • 22.09.2020
  5 / 5
  Vain mielikuvitus on rajana
  Ostin tämän laitteen noin 1kk sitten, sekä vapaatpainot ja leuanvetotangon. Tällä paketilla saa tehtyä koko kropalle toimivan ja miellyttävän treenin. Laite vie hyvin vähän tilaa eikä häiritse vieraita koska sopii esim. 160cm leveän sängyn päätyyn makkarissa todella hyvin. Laitetta ei saa kasaan ja laitteen kasaaminen on hieman työlästä koska ohjeet eivät ole ikean tasoa vaan löytyvät yhdeltä A4 sivulta. Ohjeissa näkyy jokainen ruuvi ja mutteri josta pitää muutama kohta päätellä itse. Jälkeenpäin viisaana voin sanoa että jokaiseen mutteriin tulee prikka vaikka sitä ei kuvassa näkyisikään. Minulla meni laitteen kasaamiseen 2-3h ja työkaluina toimi kaksi jakoavainta. Jalkaosuus heiluu hieman vaikka sitä kuinka kiristelisi ja etureittä tehdessä jalat hipovat maata jos tekee liikeradan alas asti (itse olen 180cm ja 75kg) mutta tämänkin korjaa helposti korottamalla jalkapuolta tai muuttamalla asentoa penkissä. Vatsalihaksia en tässä penkissä osaa tehdä joten ne teen perinteisesti lattialla ja leuanvetotangossa. Tämä on ensimmäinen urheilulaite minkä olen tilannut joten kokemusta ei ole kun salin laitteista mutta tämä palvelee todella hyvin jos ei ole aikaa säännölliseen salilla heilumiseen.
  Huisku
 • 25.06.2019
  5 / 5
  Hyvä
  Hyvä vinopenkki. Oli helppo kasata ja on tukeva. Reisiojennus laitteen korkeuden säätömahdollisuus mahtava näin pidemmällekkin treenaajalle.
  Andreas
 • 14.07.2022
  4 / 5
  Hyvä penkki kotiin
  Monipuolinen penkki erilaisiin penkkipunnerruksiin ja jalkalihaksille + vatsalihaksille. Kun tassujen alle liimaa kalustehuopapalat, liukkuu todella kevyesti lattialla, jos on tarvetta siirrellä vaikka olisi levypainot paikallaan. Viritin lukituskappaleen, joka lukitsee reisiharjoitepalkin ala-asentoon, näin voin tehdä harjoittaa vatsalihaksia ( istumaan nousu) ja tämänkin vielä negatiivisen selkätuen avulla ja lisäpainoilla saa tosi tehokkaaksi. Suosittelen.
  Kaitsu
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 01.07.2019
  5 / 5
  säädettävä vinopenkki
  Tukeva ja mukavan tuntuinen penkki. Kasaaminen oli helppoa. Paketista puuttui pari osaa, mutta sain selvitettyä ongelman nopeasti asiakaspalvelun kautta.
  Örkki
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 25.09.2023
  4 / 5
  Hyvä hinta-laatusuhde
  Kotisalille kätevä penkki käsipainoharjoitteisiin. Tangon alle ei tämän kanssa kannata mennä, ei sovellu siihen. Kevyt liikutella mutta tukeva käytössä.
  Juri K.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 02.08.2019
  5 / 5
  Useimpia vatsapenkkejä tukevampirakenteisempi penkki, joka kuitenkin mahtuu melko pieneen tilaan.
  Jesse
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.7 / 5
4,7
 • 28.09.2021
  5 / 5
  Monikäyttöinen laadukas penkki.
  Toimii erittäin hyvin eri liikkeissä, kuten penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, pystypunnerrus ja erilaiset maaten tehtävät liikkeet. Ostin penkin koti käyttöön koska odottelen lonkkaleikkaukseen menoa kun salille meneminen on tällä hetkellä rajallista, tarkoitus on tällä pitää käsipainojen avulla peruskuntoa yllä penkki osottautui erittäin toimivaksi (takana n.35vuotta salitreeniä) joten voin hyvin suositella tätä kotikättöön joko kuntoiluavarten tai väliaikaiseen harjoitukseen jos salille ei jostain syystä pääse.
  Petteri
 • 08.08.2021
  5 / 5
  Laadukas kotitreeniväline
  Penkki oli helppo kasata, se on jämäkkä mutta kevyt siirrellä. Toimii erittäin hyvin eri liikkeissä, kuten penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, pystypunnerrus ja erilaiset maaten tehtävät liikkeet. Todella laadukkaan oloinen, suosittelen!
  Kotibodari
 • 10.09.2021
  4 / 5
  Hintaisekseen hyvä penkki
  Tukeva penkki ja ajaa hyvin asiansa
  Raastinrauta
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

3.0 / 5
3,0
 • 02.10.2023
  3 / 5
  Ajaa asiansa
  Ajaa asiansa. Muutaman kerran kokeiltu vasta, joten saa nähdä miten kestää. Ehkä vähän kallis laatuunsa nähden.
  Ritva T.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta