Laihdutusvalmiste, FAST Weight Loser 120 kaps.

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
19,90 €

(0,17 € / kpl)

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Laihdutusvalmiste, Fast Weight Loser on painonpudotuksen edistämiseen kehitetty valmiste, jonka ainesosat hyökkäävät rasva-aineenvaihdunnan kimppuun monesta eri suunnasta. Pääasiallisena ainesosana Fast Weight Loser sisältää konjak-kasvista saatavaa glukomannaania, ainoaa ravintolisää, jonka painonpudotusta tehostavan vaikutuksen myös EU:n asiantuntijat ovat hyväksyneet.

Kromi taas auttaa verensokerin hallinnassa, millä on positiivinen vaikutus myös rasva-aineenvaihduntaan. Fast Weight Loser -laihdutusvalmisteeseen on lisätty jodia ylläpitämään kilpirauhasen toimintaa.

Huom! Nauti riittävä määrä vettä (1-2 lasillista) kapseleiden kanssa varmistaaksesi niiden päätyminen vatsaan. Liian vähäinen veden nauttiminen tai nielemisvaikeuksista kärsivä voi altistua tukehtumisvaaralle.

Tämä tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttöohje: 4 kapselia kolme kertaa päivässä ennen aterioita 1-2 vesilasillisen kanssa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 g glukomannaania kolmena 1 g:n annoksena (yksi Weight Loser-annos) yhdessä 1–2 vesilasillisen kanssa ennen aterioita energiarajoitetun ruokavalion yhteydessä.

Suositeltu vuorokausiannos (4 kapselia 3 kertaa / vrk) sisältää:
- Glukomannaani: 3 g
- Kalsium: 900 mg*
- Cayenne -uute: 750 mg
- Vihreä tee -uute: 750 mg
- Kromi: 40 ug**
- Jodi: 75 ug***

* 113% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
** 100% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
*** 50% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.