Liikuntakeskus - Malm Areenalla

malm areenan kuntosali
Malm Areena on Kangasalla syyskuussa 2016 avattu liikuntakeskus, josta löytyy harjoittelutilaa lentopallolle, salibandylle, futsalille ja varusteluun kuuluu juoksusuoran lisäksi monipuolinen kuntosali. Vuoden 2016 huhtikuusta syyskuuhun kestänyt projekti oli ripeä muodonmuutos hallille, jossa aiemmin toimi lehtipaino.

Areenan kuntosalin toiminnallisuuksien suunnitteluun kaivattiin heti alkumetreiltä asiantuntijan apua. Malm Areena -projektin isä, Jorma Malm kertoo, että he halusivat ulkoistaa salin toteuttamisen ammattilaiselle. Toimittajan valinta kohdistui valikoiman, hyvän hinta-laadun sekä asiakaspalveluasenteen myötä Kuntokauppaan. ”Annoimme hyvin vapaat kädet Kuntokaupalle suunnitteluun toiveidemme pohjalta, joihin vaikutti kuntosalin lattiapinta-ala sekä liikuntakeskuksen muu tarjonta ja monipuolisuus huomioiden”, Malm kertoo.

Toiveena oli saada toiminnallinen kuntosali. Kyseessä ei ole lisensoitu CrossFit-kuntosali,
 mutta toteutus on pitkälti sen henkinen. Harjoitteita voi tehdä pitkälti kehon omalla painolla sekä vapailla painoilla ja muilla toiminnallisilla harjoitteilla.

kuntosalisuunnittelun vaiheet

Jorma Malm
Kuva: Jorma Malm on tyytyväinen mies. Kuntosalin toimittajan valinta osui Kuntokauppaan, sillä ratkaisevaksi tekijäksi nousi mm. loistava asiakaspalveluasenne toiveiden toteuttajana
 

Kuntosalia kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden pohjalta

Kuntosalin toiminnallisuuksia hiottiin vielä avaamisen jälkeen asiakaspalautteen pohjalta ja Kuntokaupan joustavuus suunnitelmien toteuttajana on ollut Malmille tärkeää. Täysin räätälöitävissä oleva Fitnordin Cross Training -häkki mitoitettiin tilaan sopivaksi mahdollistamaan erilaiset harjoitukset. Se on turvallinen tapa mahdollistaa samanaikainen harjoittelu alueella, jonka tilarajoitukset oli suunnitteluvaiheessa tiedossa.
 

Kuntokaupan projektisuunnittelija, mainitsee, että projektin suunnittelusta pyrittiin huomioimaan monipuolisen käyttäjäkunnan erilaiset tarpeet. ”Hallilla harjoittelee mm. kolme kertaa viikossa LP Kangasalan naiset, jotka kisaavat lentopallon mestaruusliigassa. Heille sekä muille kuntosalin käyttäjille on laitteissa ja välineissä huomioitu harjoittelun monipuolisuus, joka tietenkin auttaa Malm Areenaa palvelemaan entistä paremmin asiakkaitaan”.

”Kuntokauppa on perinteisesti keskittynyt pääasiassa kuluttaja-asiakkaiden palveluun, mutta on kasvun myötä yhä enemmän alkanut panostaa siihen, että valikoimasta löytyvät myös ammattikäyttöön tarkoitetut kuntosalilaitteet. Tässä yhteydessä tarjotaan myös vuosien kokemuksen tuomaa kuntosalin suunnittelupalvelua. Esimerkiksi taloyhtiön, kunnan, yrityksen tai urheiluseuran kuntosalia hankkivan kannattaakin kääntyä Kuntokaupan asiantuntevan näkemyksen puoleen.”

Jorma Malm peräänkuuluttaa monipuolisuutta kuntosalin suunnittelun onnistumisessa. ”Nykypäivänä 10-15 vuotiaat eivät lapset saa enää kiipeillä puissa, koska se on kiellettyä. Täällä he voivat turvallisesti vetää esimerkiksi leukoja ja roikkua renkaissa. Kangasalan alueella oli selvästikin liikuntakeskukselle tarvetta ja uusi liikuntakeskus kannustaa sekä nuoria että vanhempiakin harrastamaan ympäri vuoden monipuolisia lajeja”, Malm sanoo.

malm areenan sali

malm areenan kuntosali 2

Lisätietoja: Malm Areena

Liikuntakeskuksen omistaa Rakennusliike J. Malm Oy, jonka toimitusjohtaja Jorma Malm on itsekin kovia urheilumiehiä. Hän on ollut erilaisessa urheiluseuratoiminnassa mukana jo 1990-luvulta lähtien. Käy tutustumassa Malm Areenaan joko paikan päällä tai verkkosivuilla: www.malmareena.fi
 

Kaipaatteko apua kuntosalin suunnittelussa tai toteutuksessa? Anna kun autamme myös teitä!

Jätä tarjouspyyntö«Takaisin asiakastarinoihin

« Uutisarkisto