Kuntopyörä ikäihmiselle: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 14.10.2020
  5 / 5
  kuntopyörä
  tuote sopii minulle hyvin,
  aimo,oilhill
 • 23.10.2023
  5 / 5
  Koko kuntopyörään, suosittelen lämpimästi ikäihmisille.
  Riitta J.
 • 02.02.2024
  5 / 5
  Tarja Taina V.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 19.02.2021
  5 / 5
  Koko perheen kuntolaite
  Perheessämme on eri-ikäisiä ja pituisia henkilöitä. FitNord Cyclo 300R Kuntopyörä (Rekumbentti) sopii meille kaikille sen monien ohjelmien vuoksi. Itselläni on lihastautisairaus, enkä kykene käyttämään tavallista polkupyörää tai kuntopyörää. Rekumbentti ei rasita käsiäni tai jalkojani niiden ääreisosista. On ihanaa, kun voi ylläpitää kuntoaan ja vahvistaa koko kehon lihaksia!
  Xinia
 • 10.02.2021
  5 / 5
  Käyttökokemus
  Tuote itsessään on todella hyvä. Mieheni, jolla on selkävika, pystyy pyöräilemään tällä kuntopyörällä. Itselläni on nivelrikko polvissa ja jos pyörässä olisi ollut lyhyemmät kammet, olisi se ollut minulle parempi käyttää. Tuotteen kasaaminen vaati kaksi ihmistä, yksin sitä ei olisi voinut tehdä. Ohjeet saisivat olla paremmat.
  Pyöräilijä
 • 09.02.2021
  5 / 5
  FitNord Cyclo 300R Kuntopyörä
  Aivan mahtava ostos, liikuntarajoitteisen loistava kuntoilulaite, suosittelen lämpimästi. Helppo oli ottaa käyttöön.
  Marja
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 21.12.2020
  5 / 5
  Suosittelen
  Laitteen mukan saisi olla kunnolliset suomenkieliset käyttöohjeet, netistä saamillani kyllä pärjää Muoviosat ovat vähän hepposia, mutta ei käyttöä haittaa. Kyllä tällä saa hien pintaan
  Eikka
 • 05.12.2020
  5 / 5
  Sopii hyvin seitsenkymppiselle....
  Poljanta-asento erittäin hyvä. Mukava istuin.
  Pepe
 • 22.08.2019
  5 / 5
  Sopii eläkeläiselle
  Hyvä laite huonojalkaiselle eläkeläiselle.
  Jouko
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 14.05.2021
  4 / 5
  Tunturi on vaikeasti tavoitettava
  Kai se tuote on ihan ok kunhan saan käsiini toimituksesta puuttuneen kaapelin. Tunturi on vaikeasti tavoitettavissa kun on pulmia. Pääkonttori ei palvele kuin muutamia maita ja et saa millään yhteyttä pääkonttoriin. Lopulta takuuasian käsittely siirtyi Tunturi Hellbergille ja he tilasivat puuttuvan osan. Vaan tuo puuttuva osa on ilmeisesti toimitettu väärään osoitteeseen Espooseen kun kuntopyörä on Heinolassa. 17 päivää on toistaiseksi kulunut ja pitäisi ajaa 360 km tarkistamaan, onko osa Espoossa? Eli kiireiden vuoksi voi mennä vielä pari viikkoa. Kun saan kaapelin, sitten vasta voi aloittaa laitteen testaamisen olettaen, että ei löydy mitään vikoja.
  Hot700
 • 10.01.2019
  4 / 5
  Hiljainen ja tukeva laite
  Hiljainen, tukeva laite ja toimii hyvin. Laite on helppokäyttöinen ja laadukas. Laitteen siirtely vaatisi enemmän habaa, eli melko raskas siirtää.
  Anne
 • 31.12.2020
  4 / 5
  Hyvä laite, Tunturin laatuvaatimukset ei.
  Toimii hyvin kuusikymppisen käytössä ja innostaa liikkumaan vaikka iltauutisten parissa. Omassa tuotteessani (ja tämä ei liity mitenkään Kuntokauppaan) oli ruostetta joka oli irrottanut maalikin penkin alapuolisissa metalliosissa. Tunturi ei vastannut reklamaation ajassa jossa olisin voinut palauttaa laitteen asianmukaisesti ja kun vastaus tuli oli se sanatarkasti tällainen: "En katso että ruoste vaurio on käyttöä estävä tai laitteen arvoa mitenkään alentava. Ja siten emme lähde hyvityksiin tässä tapauksessa." Tarkistakaa Tunturin laitteet ja reagoikaa nopeasti. Päädyin tähän kotimaisuuuden johdosta vaikka muilla valmistajilla oli tarjolla yhtä laadukkaita tuotetteita edullisemmalla hinnalla. Kyllähän minä tuota käytän, mutta hiukan jäi paha mieli valmistajan kunnianhimotomasta aseteesta omaan laatuunsa.
  JJM
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

3.8 / 5
3,8
 • 08.01.2018
  5 / 5
  Hyvä tuote ja vielä parempi palvelu
  Tuote vaikuttaa oikein hyvältä, mutta ohjauspanelin käyttöliittymä on vähän vanhahtava ja vaikeakäyttöinen vaikka laite on uutta sarjaa
  Esko
 • 19.07.2023
  5 / 5
  12 vuotta vanhan Tunturi E80 Endurancen arvostaminen.
  Hei. Kirjoitan arvostelun Tunturi E80 Endurance kuntopyörästä,jonka hankin 12 vuotta sitten. Kuntopyörä on edelleen käytössä jokaisena vuoden aikana,lähes päivittäin. Ajan n. tunnin kerrallaan.Nivelrikkoiselle loistava kuntoilu laite. Tottakai muillekin. Hankkimani kuntopyörä on toiminut kiitettävästi. Laadukas,kestävä ja tukeva. Pyörään on helppo nousta. Kuntopyörä ei vie paljon tilaa ja sitä on helppo siirrellä pyörien avulla. Jo silloin 12 vuotta sitten pyörässä oli monipuoliset ohjelmat,vastustasot,videot,musiikki ja tottakai sykkeen mittaus,matka,kalorit ym. Selkeä näyttö,mittari ja ohjelmien vaihto. Vastus tasoja on useita. Ja tukeva kestävä vauhtipyörä. Istuin on miellyttävä ja säädettävät kädensijat eivät rasita selkää. Jalat saa tukeviin remmeihin,joissa jalat pysyy. Tämän 12 vuoden aikana ja kovalla käytöllä ollut kuntopyörä ei ole tarvinnut minkäänlaisia korjauksia tai uusimisia. Kaikki on pelannut todella hyvin,kestävästi ja toimivasti. Todella kestävä,luotettava ja pitkäikäinen. Myöskin tyylikkään näköinen. 12 vuotta sitten hankkimassani kuntopyörässä ei silloin vielä ollut juomapullo telinettä. Nyt juomapullo on pöydällä. Ja kuntoilu on helppo aloittaa,eikä tarvitse ajatella ilmoja ja säiden mukaista pukeutumista. Kuntopyörässä kunto kasvaa,kestävyys kasvaa ja mieliala paranee. Jos ja kun nykyinen kuntopyöräni joskus tarvitsee vaihtaa ja uusia,niin olen varma että,hankin Tunturi E80 Endurancen. Voin suositella hankkimaan,eikä polkeminen ole tylsää lukuisista eri ohjelmista,videoista,musiikista ja vastustasoista johtuen. En ole todellakaan katunut hankintaani ja kuntopyörän parissa on vietetty lukemattomia päiviä,kertoja vuosien varrella ihanasti hikoillen,hengästyen ja nautittu kuntoilun riemusta omassa kodissa. Vaivattomasti. Kuntopyörä E80 Endurance on hyvä kaveri ja yhteistyökumppani.
  Pekka N.
 • 02.10.2023
  5 / 5
  Tunturi E80 kuntopyörä
  Huippu tuote, monipuoliset ohjelmat.
  Jarno K.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.1 / 5
4,1
 • 22.03.2021
  5 / 5
  Olen tyytyväinen tähän laitteeseen, nyt kun ei pääse salille niin auttaa pohkeiden kireyteen kun polkee iltaisin tv:n ääressä
  kotikuntoilija
 • 07.04.2021
  4 / 5
  Hintaansa nähden hyvä laite.
  Karhu
 • 06.04.2021
  4 / 5
  Polkulaite
  Laite oli lähes sellainen mitä piti, ainoa huomauttettava asia on että polkimet menee liian lähelle lattiaa. Mutta tästä ongelmasta selvittiin kun takajalkojen alle laitettiin lisäpala.
  Reijo Paalanen
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 12.03.2021
  5 / 5
  Erittäin hyvä kuntofillari
  E50 on ollut nyt päivittäisessä käytössä 2kk useammalla käyttäjällä. Aivan loistava hankinta, onneksi ei tullut säästettyä väärässä paikassa. Ei tätä voi verratakaan markettien kuntopyöriin, josta vain huonoja kokemuksia. Pyörä on todella hiljainen ja riittävän jämäkkä. Vastusta löytyy liikaakin. Bluetooth yhdistettävyys eri virtuaalisiin pyöräilysovelluksiin toimii saumattomasti. Lisäksi polarin 5GHz sykevyö linkittyy automaattisesti konsoliin, jolloin sykeohjelmista tulee todella käyttökelpoisia, kun ei tarvii pitää käsiä sykeantureilla. Ohjelmat ovat riittävän monipuoliset ja lähes joka tarpeeseen löytyy sopiva. Vastuksen säädössä on pieni viive ja vaimea ääni, mutta aktiiviharrastajalle sillä ei ole mitään väliä. Tablettiteline on mahtava, siihen mahtuu tabletti suojakotelon kanssa. Satula on leveä ja pehmeä, sopii harrastajalle. Omalle pyrstölle 1,5h maksimiaika. Hyvää ei saa ilmaiseksi. Itse en ole katunut hankintaa päivääkään. Vahva suositus ????
  Hande
 • 07.10.2020
  5 / 5
  Todella hyvä!
  Pari viikkoa ajeltu ja on ollut hyvä sekä hiljainen ajettava. Vastuksia löytyy aloittelijasta huippukuntoiseen. Tyytyväinen ostokseen!
  Laura
 • 02.01.2020
  5 / 5
  Hyvä kuntopyörä
  Vajaan viikon käytön perusteella, hyvä kuntopyörä josta ei ainakaan omibaisuuksia puutu, varsinkaan kun liittää siihen tabletin bluetoothilla.
  EA
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 26.11.2021
  5 / 5
  Tukeva kuntopyörä, satulan vaihdoin
  Tilasin koronasulkujen alussa maaliskuussa 2020 ja on käytetty viikottain. Satula piti vaihtaa, kun oli suunniteltu liian leveälle ahterille. :) Satulan takia tuli käyttömukavuudesta vähän huonompi arvosana, koska vakiosatula soveltuu vähän laajemmalle takapuolelle. Sain sopivan etäisyyden satulan ja ohjaustangon väliin kääntämällä satulan kelkan puomin, mikä antoi säätövaraa. Tulee perusominaisuuksia käytettyä ja laitettua vastus riittävän ylös. Applikaatio on aika rajoitettu, joten voisi olla enemmän keinoälyä. Sähkövastus toimii hyvin ja on samankaltainen kuin kuntosalilla.
  Jarmo
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 31.10.2019
  5 / 5
  Nopea Toimitus ja hyvä Palvelu. Laitetta helppo käyttää ja toimiva.
  Pirjo Saksala
 • 12.10.2019
  5 / 5
  Kätevä poljin!
  Tosi hyvä poljin! Tulee istuttua liikaa, niin tosi hyvä jalkojen ja käsien nestekierrolle. Jaloilla 20 min ja käsillä 10 min. Tehokas peli, suosittelen!
  Marja-Leena
 • 10.10.2019
  5 / 5
  Kuntolaite
  Mahottoman kätevä härpäke, televisiotan kahtoessa tulee kun itekseen poljettua. Mukavasti jalat varttuivat jo ekasta kerrasta. Hiljaa hyvä tulee <3 <3
  Savonmuan Hilima
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

3.9 / 5
3,9
 • 13.08.2022
  5 / 5
  Suosittelen
  Hyvä laite, olen käyttänyt sitä lähes päivittäin. Mukavaa ajankulua tv:tä katsellessa. Suosittelen!
  JJ
 • 23.05.2020
  5 / 5
  Toimiva laite polven kuntoutukseen!
  Ostin tämän polven tekonivelleikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Emmin tämän ja halvemman mallin välillä ja päädyin tähän, koska joku oli maininnut, että on hiljainen. Ja voin todeta samaa! On kiva polkea kuin huomaamatta vaikkapa uutisten ajan, kun ääni ei häiritse! Liukuu poljettaessa hieman alustalla, joten jonkinlainen liukueste olisi hyvä! Senkin saa kuntokaupasta!
  Marjo
 • 30.10.2019
  5 / 5
  Punkerolle paras
  Pulleakin mahtuu ohjaustangon taakse eikä putoa satulasta selälleen. On kätevä, pieni, helppo ja tehokas laite. Ei vie säilytystilaa. Ei vaikeaa virittelyä ja säätöä vaan on heti valmis käyttöön. Näyttöruutu tarpeeksi iso ja sisältää riittävästi tietoa. Polkeminen onnistuu jäykillä ja linksuvilla polvillakin. Boonuksena tulee mahdollisuus käsien kuntoutukseen.
  Pirkko Summanen /PiSu
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta