Kuntokaupalle Kauppalehden Kasvajat-kunniamaininta

Kauppalehti palkitsi tiistaina 17.5.2022 Pirkanmaan ja Pohjanmaan kovimmat kasvuyritykset. Kuntokauppa (Nordic Sports Brands Oy) palkittiin tilaisuudessa Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueen kolmanneksi nopeimmin kasvaneena yrityksenä viimeisen kolmen vuoden kasvulla mitattuna. 
Mainitulla aikajaksolla konsernin liikevaihto kasvoi 1,7 miljoonasta eurosta yli 37 miljoonaan euroon tilikauden 3/2022 päätteeksi. Kasvupyrähdyksen aikana sekä liikevaihto että henkilöstö ovat 20-kertaistuneet.

Kohta 15 vuotta toimineen Kuntokaupan orgaaninen kasvuloikka on harvinaisuus niin tamperelaisessa kuin suomalaisessa yrityselämässä. Kuntokaupan visio on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaa ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuuri sekä missio: ”hyvinvointia ihmisille”. 

Toimitusjohtaja Matias Kukkonen kertoo, että kuluttajat ovat todenneet Kuntokaupan luotettavaksi kumppaniksi sekä erikoisliikkeen tasoisen palvelun että hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisten tuotteiden vuoksi.

- Olen todella tyytyväinen rohkeisiin askeliin, joita olemme ottaneet viimeisen kolmen vuoden aikana. Saavutettu kehitys kertoo, että väkisinkin olemme onnistuneet kehittämään tuotteita, jotka luovat arvoa asiakkaille. Ilman asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän ymmärtämistä kasvu ei olisi ollut mahdollista. Onnistuimme laajentamaan uusille tuotealueille ja uudelle markkina-alueelle Ruotsissa. Iso hatunnosto uskomattomasta suorituksesta myös asiakaspalvelun, huollon ja logistiikan ammattilaisillemme. Olemme pystyneet skaalaamaan tiimiä ja pitämään asiakaskokemuksen korkealla nopeassa kasvussa ja suurten kansainvälisen logistiikan sekä tuotannollisten häiriöiden keskellä. Kaikissa näissä haluamme myös määrätietoisesti jatkaa kehittymistä.  

Nöyryys, ketteryys ja dataohjautuva päätöksenteko ovat mahdollistaneet Kuntokaupan suuret harppaukset ja nopean kasvun. Kukkonen haluaa tarjota työntekijöilleen vastuuta, vapautta ja mielenkiintoisia urapolkuja. 

- Olen erittäin kiitollinen siitä, kuinka hienojen ihmisten kanssa olen päässyt tekemään töitä ja luomaan yrityksen kasvutarinaa. Meillä varaston kiireapulainen on edennyt asiakaspalvelupäälliköksi, HR-koordinaattori markkinoinnin huippuosaajaksi ja monien tiimien johtohahmot ovat löytyneet talon sisältä. Pyrimme aina tunnistamaan lahjakkuuksia ja on hienoa, että olemme löytäneet oikeita ihmisiä oikeille paikoille.  

Kuntokaupan toimipisteet sijaitsevat Tampereen Tesomalla, Kouvolassa ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi Nordic Sports Brands -konsernilla on toimintaa Ruotsin Tukholmassa.

 
Lisätiedot: [email protected]
« Uutisarkisto