Kreatiinipyruvaatti, SportLife Creatine Pyruvate 200g

3.33333333     / 5
3,3
100 % Suosittelee
25,90 €

(129,50 € / kg)

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Kreatiinipyruvaatti antaa tehoa harjoiteluun, lisää kestävyyttä ja polttaa erittäin tehokkaasti rasvaa. CREATINE PYRUVATE mahdollistaa lihasmassan kasvattamisen ja rasvan polttamisen samanaikaisesti. CREATINE PYRUVATE on yksi markkinoiden tehokkaimmista rasvanpolttajista.

CREATINE PYRUVATE on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista korkeatasoisimmilla valmistusmenetelmillä. Kreatiinipyryvaatti on monipuolinen tehonlisääjä, joka ei tuo ylimääräistä nestettä kehoon!
Kreatiinipyruvaatin ominaisuuksia:
- 5 kertaa tehokkaampi kreatiinin lähde kuin kreatiinimonohydraatti
- 5 kertaa tehokkaampi pyruvaatin lähde kuin kalsiumpyruvaatti
- parantaa suorituskykyä
- lisää lihasmassaa
- lisää maksimivoimaa
- parantaa sarjakestävyyttä
- Erinomainen rasvanpolttaja
- tuotetta ei tarvitse tankata
- Ei sido nestettä kehoon, eli ei tarvite pelätä "turpoamista" Kreatiinipyruvaatti on uusi tehokkaampi muoto kreatiinista jossa sen sijaan että käytettäisiin monohydraattia (kiteytettyä vettä) käytetään stabiloimaan pyruvaattia. Tällöin muodostuu uusi molekyyli nimeltään kreatiinipyruvaatti joka on patentoitu.

Valmistus tapahtuu lääkeainestandardien mukaisesti joka valmistuksen vaiheessa. Huomaa että vain muutamilla yrityksillä on oikeus myydä aitoa kreatiinipyruvaattia. CREATINE PYRUVATE on olennaisesti parempi tavalliseen kreatiiniin verrattuna monella tavalla. Ensinnäkin se on nopeampi-vaikutteinen joten riittää että otat 5g noin tuntia ennen harjoittelua jotta saat välittömän vaikutuksen. Et siis tarvitse lataamista kuten tavallisella kreatiinilla saadaksesi parhaan tuloksen. Lisää lihasvoimaa ja räjähtävyyttä! Voimaa lisäävä vaikutus on vielä parempi kreatiinipyruvaatilla kuin tavallisella kreatiinilla. Tämä johtuu siitä että kreatiinipyruvaatti imeytyy lihaksistoon 28% paremmin ja osittain myös siitä että sen teho kestää pitempään harjoituksen aikana. Se että teho kestä pitempään tarkoittaa käytännössä sitä, että jos harjoitat useampaa lihasryhmää yhden harjoituskerran aikana niin voimatasosi säilyy useamman liikkeen ajan. Kreatiinipyruvaatin voimaa lisäävä vaikutus on hyödyksi kaikissa harjoitusmuodoissa joissa tarvitaan maksimivoimaa, nopeutta ja räjähtävyyttä. Esimerkkeinä voisi mainita painonnoston, jalkapallon, jääkiekon sekä yleisurheilun. Lisää myös kestävyyttä!

Kreatiinipyruvaatilla on suorituskykyä kohottava vaikutus joka vaikuttaa yhdessä voimanlisäyksen kanssa mm joukkuelajeissa kuten jääkiekko, salibandy ja jalkapallo. Tavalliselta kreatiinilta puuttuu tämä vaikutus. Tehosta on hyötyä jopa puhtaasti kestävyyslajeissa kuten juoksu, pyöräily, spinning ja aerobic. Tutkimuksissa, joissa tutkittiin eliittisoutajia, huomattiin selvä ero suorituksessa. Syy tähän ei ole vielä tunnettu, mutta uskotaan sen johtuvan siitä että kreatiinipyruvaatti muuttaa lihasten energia-aineenvaihduntaa taloudellisemmaksi, luultavimmin johtuen molekyylin pyruvaatti-osasta.  ...ja rasvanpolttoa! Eräs toinen täysin ainutlaatuinen ominaisuus on että kreatiinipyruvaatti muuttaa energian virtausta soluissa siten että solut käyttävät enemmän rasvaa energiana ja säästävät hiilihydraatteja. Tämä antaa osin taloudellisemman energia-kulutuksen kestävyyslajeissa ja osin hyvän avun mikäli haluaa laihtua muutaman kilon. Tässä suhteessa kreatiinipyruvaatti on täydellinen laihdutusvalmiste koska se parantaa kehon kykyä polttaa rasvaa ja samalla antaa energiaa harjoitella kovempaa. Hyvä vaihtoehto pelkälle pyruvaatille mikäli samalla haluat kaikki muut edut, jotka kreatiinipyruvaatti antaa.  Todella toimiva valmiste!

Ainekset: 100% kreatiinipyryvaatti

ANNOSTUS: Sekoita 5g (1 ½ teelusikallista) jauhetta noin 45 minuuttia ennen harjoitusta. Latausta ei tarvita.

Tuote pakattu kuvasta poiketen 200 gramman purkkiin, jonka mitat ovat 9,5 cm x 10 cm.

Pakkauskoko: 200g

Yhteenveto

3.33333333     / 5
3,3
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
2.0000     / 5
2,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

3.3333333333333     / 5
3,3
 • 4,0
 • 4,0
 • 2,0

pyruvate

OK tuote vaikka maistuu aivan hirvittävälle. kitkerää ja katkeraa, mutta alas menee. hyvä tuote
Suosittelen!
Harri 20.3.2015 , Rusko
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: