Kahvakuula 2 kg, pinnoitettu, FitNord

Kahvakuula 2 kg, pinnoitettu, FitNord

9,90 €

Svea -erämaksu alk.  0,17 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kahvakuula on monipuolinen lihaskunnon treeniväline, jolla saa tehtyä etenkin toiminnallisia, koko kroppaa haastavia liikesarjoja. Kahvasta otetaan kiinni ja heilutellaan ja nostellaan kuulaa eri asennoissa ja liikeradoissa. Treenitapa määrittää paljon kuulan valintaa. Lihas- ja nopeusvoiman lisäksi myös aerobinen kunto, tasapaino ja liikehallinta kehittyy.
Kahvakuula on nimensä mukaisesti kuula, jonka yläosassa on kahva ja niitä on paljon erilaisia sekä eri kokoisia. Kahvakuulalla harjoittelemisesta on tullut suosittua nimenomaan sen kokonaisvaltaisuuden ansiosta. Toisin kuin käsipainoilla, saa koko vartalon liikkeisiin mukaan.

Millainen on minulle sopiva kahvakuula?

Kahvakuulia on 2 – 50 kilon väliltä (kisakuulia 8 – 36 kg:n väliltä). Valitessaan kahvakuulaa on pidettävä mielessä, että kahvakuula ei ole kuten käsipaino. Toiminnallisessa kahvakuulatreenissä monet lihakset ovat töissä samanaikaisesti ja liikkeet ovat suuria, joten kuulan painon pitää olla tarpeeksi suuri, jolloin myös tukilihakset pääsevät kunnolla töihin. Ei kuitenkaan kannata liioitella painon suhteen, sillä silloin tekniikka kärsii ja syntyy kiputiloja.

Aloittelevalle naiselle sopivan painoinen kahvakuula on noin 6 – 8 kg ja miehelle 12 kg. Jos sinulla on jo hieman enemmän harjoittelutaustaa ja olet kohtalaisessa kunnossa, niin vastaavasti painoksi kannattaa valita 8 – 12 kg ja 16 – 20 kg. Jos taas olet todella hyvässä treenikunnossa, on sopivan kokoinen kahvakuula noin 16 – 20 kg ja 20 – 24 kg. Kokeneemman treenaajan on suositeltavaa hankkia painavampi kahvakuula. Selkävammoista tai muista lihasrevähdyksistä kärsivän ei ole hyvä valita aluksi liian painavaa kuulaa.

Ominaisuudet:

Pinnoitettu kahvakuula on valmistettu valuraudasta. Valurautainen kahvakuula on maalattu kädensijan kohdalta mustaksi ja paino-osa on pinnoitettu tyylikkäällä vinyylipinnoitteella, joka on paremman ulkonäön lisäksi hyvä myös siksi, että se ehkäisee käytöstä aiheutuvia jälkiä sisätiloissa.

Mitat:
Korkeus: 15cm
Kahvan paksuus: 2cm
Kahvan pituus: 22,5cm

Tilaa itsellesi sopivin koko ja aloita kahvakuulaharjoittelu!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 5,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: