inSPORTline Pumppisetti 20 kg

129,90 €

Tai erämaksulla alk. 4,82 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
inSPORTline Pumppisetti 20 kg sopii monipuoliseen kotikuntoiluun!
Pump-tangolla voit harjoitella kaikkia kehon päälihasryhmiä. Pump-harjoittelu on erinomainen valinta aerobiseen harjoitteluun ja kehittää lihasvoimaa ja kiinteyttää lihaksia. Tanko painaa vain 2 kg, joten se soveltuu hyvin aloittelijoille.

Sarja sisältää:
• 1x 2 kg painonnosto
• 2x 1,25 kg painolevy
• 2x 2,5 kg painolevy
• 2x 5 kg painolevy
• 2x tangon lukko

Kokeneet käyttäjät voivat käyttää mukana toimitettuja painolevyjä ja lisätä kuormaa jopa 19,5 kiloon. inSPORTline Pumppisetti 20 kg soveltuu myös intervalliharjoitteluun, jossa sitä voidaan käyttää kyykkyyn, painonnostoon, kuorman nostoon ja muihin harjoituksiin.
Tangossa on vaurioita kestävä kumipäällyste, joka tekee siitä liukastumattoman ja siksi helposti käsiteltävän. Lisäksi se tekee tangosta mukavamman, kun asetat sen selälle kyykkyjen aikana. inSPORTline Pumppisetti 20 kg sisältää painolevyt, joiden paino on 1,25 kg, 2,5 kg ja 5 kg. Painolevyt on valmistettu teräksestä, jolla on pitkä käyttöikä. Niissä on erittäin kulutusta kestävä kumipäällyste. Lisäksi painolevyjen reiät takaavat helpon käsittelyn ja mahdollistavat myös niiden käytön erikseen.

Laadukas ja houkutteleva muotoilu tekevät inSPORTline Pumppisetti 20 kg täydellisen jokaiselle kuntoilijalle!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.