inSPORTline Multifun Steppilauta

71,90 € 89,90 €
ALE 20 % Voimassa ma 26.9. saakka

Varastossa, lähetetään 2-6 työpäivässä

InSPORTline Multifun steppilauta on monipuolinen ja vähän tilaa vievä treeniväline, jolla treenat lihaksia ja aerobista kuntoa yhtä aikaa.

InSPORTline Multifun on monipuolinen aerobinen steppilauta eli askelalusta ja täydellinen kodin lisävaruste, joka auttaa sinua vahvistamaan lihaksiasi ja auttaa polttamaan enemmän kaloreita. Saat taatusti aktivoitua koko kropan! Halusit sitten parantaa aerobista kuntoa, lisätä lihaskestävyyttä ja -voimaa, vahvistaa syviä tukilihaksia tai kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Steppilaudassa yhdistyvät kaikki suositut liikuntaharjoitukset. Kaikki koko vartalon harjoitteet voit tehdä missä tahansa lautaa kuljetatkin.

Steppilauta ja tasapainolauta samassa paketissa!
Et tarvitse enää kahta eri tuotetta, sillä InSPORTline Multifun liikuntavälineessä steppilauta ja tasapainolauta yhdistyvät. Voit muuttaa aerobisen steppilaudan kaltevaksi tasoksi muutamassa sekunnissa pallomaisten lisäosien avulla. Pysytkö vielä kyydissä? Vaikeutta voit säädellä lisäksi kumartumalla ja tehden harjoituksesta tehokkaampaa. Lisäämällä kaksi puoliympyrän osaa voit tehdä siitä siis varsinaisen tasapainokouluttajan. ”Heiluminen” sivulta toiselle auttaa vahvistamaan jalkasi lihaksia. Aerobinen InSPORTline Multifun auttaa vahvistamaan jalkasi lihaksia, pakaralihaksia ja parantaa ihmisen tärkeintä kehon hyvinvoinnin ylläpitäjää, eli sydän- ja verisuonijärjestelmää.

InSPORTline Multifun steppilautaa voi hyödyntää lisäksi myös kuntoutuksessa ja venyttelyn tukena. Pohkeiden ja nilkkojen kireiden lihasten venytys onnistuu lautaa avuksi käyttäen.

Älä tee liikettä, jos siitä aiheutuu epämukavaa kipua. Treenistä aiheutunut kuormitus, lihaskipu ja väsyminen on normaalia.

Tekniset tiedot:
 • Yleinen ja monipuolinen kodin liikuntaväline
 • Sopii koko kehon harjoitteluun
 • Sopii sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille
 • Aerobinen portaittain toimiva järjestelmä
 • Kalteva taso puolipallojen avulla
 • Tasapainovalmentaja
 • Luistamaton pinta
 • Kumipäällysteiset jalat
 • Vakaa ja turvallinen
Mitat: 53 x 33 cm, korkeus 14 cm

Tilaa nyt Kuntokaupalta edullinen monitoimiliikuntaväline kotiin! InSPORTline Multifun on steppilauta, joka on täydellinen kodin lisävaruste koko kehon harjoitteluun. Tämä lisävaruste sopii sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille, ja se mahtuu myös pieneen tilaan!

 

Kuinka harjoitella steppilaudalla?

Kuinka harjoitella steppilaudalla?

Steppilaudalla voi tehdä askellussarjoja, hyppyjä, lihaskuntoa kehittäviä punnerruksia, sykettä nostavaa aerobista treeniä, tai näiden yhdistelmiä. Step-aerobic on muutakin kuin laudalle askellusta. Voit ottaa kädet mukaan treeniin, jolloin treenistä tulee astetta haastavampi, syke nousee ja sydän saa sopivasti ja hyvällä tavalla lisärasitusta, kunto kehittyy sekä koordinaatio ja tasapaino joutuvat koetukselle. Tasapainon ylläpitäminen auttaa vahvistamaan kehosi ydintä, syvävakautusjärjestelmää.
 1. Steplautaa voi käyttää hyödyksi oman kehon painolla tehtävissä liikkeissä.
 2. Voit yhdistää steppilautatreeniin lisäpainoja, kuten tangon, kahvakuulan tai käsipainot. Nilkkoihin laitettavia lisäpainoja voi myös kokeilla, mikäli haluaa entistä tehokkaamman treenin.
 3. Voit kokeilla laudalla lankuttamista, jalan nostoja laudan päällä, punnertaa lautaa vasten yhdellä tai kahdella kädelllä tai tehdä dippejä.
 4. Myös keskivartalo saa erinomaista treenikehitystä, kun teet lantionnostoja ja teet pitoja ja kyykkyjä laudan avulla.
 5. Treenata askelkyykkyjä suoraan laudalle tai sitten sivukyykkyjä laudan toisessa päässä.
 6. Laudan päällä istuen tai maaten voit taas harjoittaa monipuolisesti selkä- ja vatsalihaksia.
 7. Perus liikuntaharjoitusten lisäksi voit lisätä mielenkiintoa ja haastetta luomalla eri koreografioita tanssin avulla
 8. Erilaisia hyppyjä laudan yli, käsillä kosketuksia lautaan ja näpäytyksiä varpailla.
Kun teet useita toistaja ja pitoja, niin huomaat kuinka pakaralihakset ovat entistä napakammassa kunnossa! Näin kaloreita palaa enemmän ja lihakset saavat lisäkuormitusta, mikä parantaa edelleen kestävyyttä. Muista kuitenkin aloittaa maltillisesti, etenkin jos haluat ottaa painoja mukaan treeniin. Maltti on valttia, turvallisempaa ja vältyt kropan ylirasitukselta ja vammoilta. Muista siis harjoitella vähän kerrallaan, nousujohteisesti.

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 71,90 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: