Heraproteiini-isolaatti, SELF Micro Whey Active 1 kg

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
19,12 € 23,90 €
ALE 20 % Jäljellä erä!
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
SELF Micro Whey Active on täyteläisen makuista heraproteiini-isolaattia, jota on nyt saatavilla myös stevialla maustettuna. SELF Heraproteiini-isolaatti sisältää erittäin vähän rasvaa ja laktoosia. Lisäksi valmisteeseen on ladattu extrana BCAA & välttämättömiä aminohappoja.
Heraproteiini-isolaatti on heraproteiinikonsentraattiin verrattuna paljon pidemmälle jalostettua. Heraproteiini-isolaatissa on vähemmän rasvaa ja laktoosia, jolloin se imeytyy huomattavasti nopeammin kuin konsentraatti. Heraproteiinikonsentraatti sisältää myös suhteellisesti vähemmän proteiinia kuin heraproteiini-isolaatti. Heraproteiini-isolaatti on paljon kalliimpaa verrattuna konsentraattiin, siksi aniharva proteiinivalmiste sisältää pelkkää isolaattia. 

Puhdasta heraproteiini-isolaattia edullisesti - KILOHINTA 17.48 €!

Ravintoarvot 100 g / 30 g (yksi annos):
- Energiaa 380 kcal / 114 kcal
- Proteiinia 85,3 g / 25,6 g
- Hiilihydraattia 4 g / 1,2 g
  josta laktoosia 3,5 g / 1,05 g
- Rasvaa 3 g / 0,9 g


Ainesosat aspartaamilla maustetuissa mauissa:
heraproteiini-isolaatti, aminopeptidit, (glysiini-l-alaniini, glysiini-l-alaniini) auringonkukkalesitiini, kaakao (mauissa: suklaa, minttu-suklaa, banaani suklaa), aromi, punajuurijauhe (mauissa: mansikka), makeutusaine (aspartaami, E950), riboflaviini (mauissa: vanilja)

Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Ainesosat stevialla maustetuissa mauissa:
heraproteiini-isolaatti, aminopeptidit, (glysiini-l-alaniini, glysiini-l-alaniini) auringonkukkalesitiini, kaakao (mauissa: suklaa, minttu-suklaa, banaani suklaa), aromi, punajuurijauhe (mauissa: mansikka), makeutusaine:E960 (stevia), riboflaviini (mauissa: vanilja)

Tuotettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, kananmunia ja soijaa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Doseringsförslag: Blanda en portion (en skopa, 30 g) med 3 dl vatten eller mjölk och skaka i 30 sekunder. Flera drinkar kan tas vid behov som mellanmål, företräning och efterträning eller som ett protein komplement till måltider. 

Ingredienser: vassleproteinisolat från mjölk, GlyciPEP (Glycin, L-alanin, L-lysin), arom, emulgeringsmedel (solroslecitin (E322)), färgämne (bara i jordgubbssmak), sötningsmedel (sukralos eller stevia), riboflavin (bara i vaniljsmak)

Producerad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg och soja. 

Innehåll / 100 g
- Energi 400 kcal 1750 kJ
- Protein 84 g
- Kolhydrat 4 g 
  varav sockerarter 3.5 g
- Fett 3 g
  varav mättat fett 2.5 g

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.