Heraproteiini-isolaatti, SELF Micro Whey Active 1 kg

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
23,90 €

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

SELF Micro Whey Active on täyteläisen makuista heraproteiini-isolaattia, jota on nyt saatavilla myös stevialla maustettuna. SELF Heraproteiini-isolaatti sisältää erittäin vähän rasvaa ja laktoosia. Lisäksi valmisteeseen on ladattu extrana BCAA & välttämättömiä aminohappoja.
Heraproteiini-isolaatti on heraproteiinikonsentraattiin verrattuna paljon pidemmälle jalostettua. Heraproteiini-isolaatissa on vähemmän rasvaa ja laktoosia, jolloin se imeytyy huomattavasti nopeammin kuin konsentraatti. Veren aminohappopitoisuus suurenee paljon nopeammin käytettäessä heraproteiini-isolaattia verrattaessa heraproteiinikonsentraattiin. Heraproteiinikonsentraatti sisältää myös suhteellisesti vähemmän proteiinia kuin heraproteiini-isolaatti. Heraproteiini-isolaatti on paljon kalliimpaa verrattuna konsentraattiin, siksi aniharva proteiinivalmiste sisältää pelkkää isolaattia. Erityisesti harjoituksen jälkeen isolaatin nopeasta imeytymisestä on hyötyä lihaskasvun kannalta.

Puhdasta heraproteiini-isolaattia edullisesti - KILOHINTA 17.48 €!

Ravintoarvot 100 g / 30 g (yksi annos):
- Energiaa 380 kcal / 114 kcal
- Proteiinia 85,3 g / 25,6 g
- Hiilihydraattia 4 g / 1,2 g
  josta laktoosia 3,5 g / 1,05 g
- Rasvaa 3 g / 0,9 g


Ainesosat aspartaamilla maustetuissa mauissa:
heraproteiini-isolaatti, aminopeptidit, (glysiini-l-alaniini, glysiini-l-alaniini) auringonkukkalesitiini, kaakao (mauissa: suklaa, minttu-suklaa, banaani suklaa), aromi, punajuurijauhe (mauissa: mansikka), makeutusaine (aspartaami, E950), riboflaviini (mauissa: vanilja)

Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Ainesosat stevialla maustetuissa mauissa:
heraproteiini-isolaatti, aminopeptidit, (glysiini-l-alaniini, glysiini-l-alaniini) auringonkukkalesitiini, kaakao (mauissa: suklaa, minttu-suklaa, banaani suklaa), aromi, punajuurijauhe (mauissa: mansikka), makeutusaine:E960 (stevia), riboflaviini (mauissa: vanilja)

Tuotettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, kananmunia ja soijaa.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: