Flyer Uproc2 2.10 Sähkömaastopyörä, Sininen/Mattamusta

Flyer Uproc2 2.10 Sähkömaastopyörä, Sininen/Mattamusta

4999,00 €

Svea -erämaksu alk.  196,51 €/kk

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Sinulle, joka etsit runkoon integroitua akkua, kevyttä ja voimakasta moottoria sekä tyylikästä runkoa. Tutustu tyylikkääseen sveitsiläiseen Flyer Uproc2 sähkömaastopyörään

Uproc2 sähkömaastopyörä on kasattu korkealuokkaisista osista. Pyörä tarjoaa voimaa, ajomukavuutta ja vakaata ajoa vaativimmassakin tilanteissa ja se on aina valmiina haastaviin olosuhteisiin. Hurjan 95 Nm väännön ansiosta mikään mäki ei ole liian jyrkkä kiivetä!

Laadukkaat 29” Maxxis Rekon Exo -renkaat vievät helposti läpi kivikkojen ja juurakoiden. Suuri, täysin integroitu 750 Wh akku on helppo irrottaa ulkoista latausta varten.

Tämän takia kannattaa hankkia Flyer Uproc2 2.10 uudeksi sähköpyöräksesi:

1. Metsään, kaupunkiin ja pitkille retkille - Tämä pyörä sopeutuu kaikkiin tilanteisiin

Flyer Uproc2 2.10 on suunniteltu palvelemaan monipuolisesti erilaisissa ympäristöissä. Olipa kyseessä pitkä metsäretki tai työmatka, tämä pyörä sopeutuu kaikkiin tilanteisiin. Sen jäykkäperäinen rakenne ja tehokas moottori tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin nopeille kaupunkiajoille kuin teknisille poluillekin, tarjoten luotettavan suorituskyvyn missä tahansa maastossa. Hydrauliset levyjarrut varmistavat tehokkaan pysäytysvoiman, ja pyörän matala runko helpottaa kyytiin nousemista. 140 kg maksimikantavuus takaa, että pyörä selviytyy sujuvasti myös suuremmista kuormista.

2. Kevyt, kompakti ja voimakas 95 Nm keskimoottori - Hurja vääntömomentti auttaa jyrkätkin mäet ylös

Uproc2 on varustettu Panasonicin GX Ultimate Pro Fit -moottorilla, joka on yksi markkinoiden kevyimmistä, vain 2,9 kg painavista moottoreista, tarjoten silti huiman 95 Nm vääntömomentin. Moottorin momenttisensori varmistaa, että voimananto on tasainen ja hallittu, reagoiden tarkasti kuljettajan poljinvoimaan. Tämä optimoi energiankulutuksen ja maksimoi toimintasäteen. Moottorin suunnittelu mahdollistaa myös optimaalisen jalkojen asennon.

3. Tyylikäs ja mukava runko viimeistellyin yksityiskohdin

Runko on valmistettu kestävästä, mutta kevyestä alumiinista, joka tarjoaa erinomaisen tasapainon tukevuuden ja ketteryyden välillä. Rungon muotoilu on ergonomisesti optimoitu, mikä varmistaa luontevan ajoasennon ja vähentää pitkäaikaisen ajon aiheuttamaa väsymystä. Viimeistellyt yksityiskohdat, kuten sisäiset kaapeliviennit, lisäävät pyörän esteettistä ilmettä ja suojaavat samalla johdotusta ulkoisilta vaurioilta ja sääolosuhteilta.

4. Integroitu 750 Wh akku - Helposti irrotettavissa latausta varten

Flyer Uproc2 on varustettu 750 Wh FLYER FIB-750 FIT akulla, joka on täysin runkoon integroitu. Akku on suunniteltu helposti irrotettavaksi latausta varten, ja sen kätevä mekanismi estää akun putoamisen. Runkoon integroitu akku antaa pyörälle siistin ja yhtenäisen ulkonäön samalla kun se mahdollistaa suuren energiakapasiteetin, joka tarjoaa pitkät ajomatkat yhdellä latauksella.

Kenelle ja miksi?

Flyer Uproc2 2.10 sähköpyörä on suunniteltu erityisesti aktiivisille pyöräilijöille ja seikkailunhaluisille, jotka haluavat nauttia ajamisesta niin kaupunkiympäristössä kuin vaativammilla metsäpoluillakin. Tämä pyörä on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat korkeaa suorituskykyä, kestävyyttä ja monipuolisuutta. Pyörä tarjoaa poikkeuksellisen tehon ja kestävyyden 95 Nm keskimoottorilla ja 750 Wh integroidulla akulla, mikä mahdollistaa pitkät matkat ja jyrkkien mäkien voittamisen vaivatta. Pyörän kestävä rakenne ja laadukkaat komponentit, kuten Maxxis Rekon Exo -renkaat, takaavat luotettavuuden ja turvallisuuden kaikissa ajotilanteissa, mikä on tärkeää erityisesti teknisissä maastoissa.

Tilaa laadukas Flyer sähköpyörä nyt Kuntokaupalta =>Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan runko M tästä!

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: Flyer Uproc2 2.10 Sähkömaastopyörä, Sininen/Mattamusta

Malli: Uproc2 2.10

Väri: Sininen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maastoajo

Rungon materiaali: Alumiini

Käyttäjän paino enintään: 140 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 750 Wh

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 95 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 10

Vaihteiston tyyppi: Shimano Deore 10

Näyttö

Avustustasot: 4

Näytön tyyppi: FIT Display Compact (DSP1-M Värinäyttö)

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT420

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 203/180 mm

Renkaan malli: Maxxis Rekon

Renkaan koko, ETRTO: 60-622

Pistosuojaus: Kyllä

Etuhaarukan jousto: 120 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: SR Suntour XCR34 Air, 120 mm

Etuhaarukan lukitus: Etälukitus

Varusteet

Ajovalot: Ei

Satula: Sisältyy

Tavarateline: Ei

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Säädettävä

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Kokosuositus ajajan pituuden mukaan:
S: 155–165 cm
M: 165–175 cm
L: 175–185 cm
XL: 185–195 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Rekisteröi FLYER-sähköpyöräsi (1) 12 viikon kuluessa ostopäivästä (2) maksutta ja muutamalla klikkauksella takuuportaalissamme ja pidennä takuuta seuraavasti:

  • 5 vuotta rungon vikaantumisen varalta
  • 2 vuotta komponenttien ja elektroniikan osalta
  • 2 vuotta akulle (3)
  • Rekisteröidy ilmaiseksi osoitteessa: flyer-portal.ch/en

(1) FLYER Plus -takuuta varten FLYER-asiantuntijakauppiaan on suoritettava loppukokoonpano, tai jos pyörä on ostettu verkosta, pätevän FLYER-kumppanin on suoritettava kokoonpano ennen asiakkaan loppusäätöjä. Plus -takuuta varten, liitäthän kuittisi kokoonpanon suorittaneelta liikkeltä Flyer portaaliin. Kokoonpanon voit teetättää huoltoverkostomme liikkeissä.

(2) Voimassa ostokuitin päivämäärästä alkaen kaikille uusille FLYER-e-pyörille mallivuodesta 2021 alkaen. Sinun on rekisteröitävä sähköpyöräsi verkossa meillä 12 viikon kuluessa ostopäivästä.

(3) Jäännöskapasiteetti on vähintään 60 % 2 vuoden tai 500 täyden lataussyklin jälkeen sen mukaan, kumpi saavutetaan ensin; edellyttäen, että akkua on käytetty ja ladattu käyttöohjeen mukaisesti.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: