FitNord Seal Pro 390 Kajakki, turkoosi (2-istuttava)

1169,00 €

Tai osamaksulla alk 48,71 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
FitNord Seal pro 390 on kahden hengen ilmatäytteinen kajakki, joka sopii niin rauhalliseen melontaan kotivesillä, pidempiin retkiin saaristossa kuin koskien laskemiseen. SEAL 390 PRO on erittäin tukeva ja vakaa retkikajakki, joten sillä on vaivatonta meloa yksinkin. Seal-kajakkeja on vaikea saada kaatumaan, vaikka yrittäisi!

Mukaan mahtuu helposti retkivarusteet kahdellekin henkilölle. Erittäin kestävästä PCV-materiaalista valmistettu kajakki kulkee rantaan esimerkiksi auton tavaratilassa tai polkupyörän kärryssä ja on nopeasti pumpattavissa käyttökuntoon. Ilmatäytteisellä retkikajakilla avautuu mahdollisuus täysin uusien retkikohteiden ja vesistöjen tutkimiseen!

Ilmatäytteinen kajakki tuo melontaharrastuksen kaikkien ulottuville

Melonta on monipuolista kuntoilua ja ainutlaatuinen tapa nauttia retkeilystä sekä Suomen upeasta luonnosta. Melontaharrastus on kuitenkin vaatinut panostusta varastointitilaan ja kuljetusvälineisiin. Ilmatäytteinen kajakki ei vaadi suuria säilytystiloja tai erityisiä kuljetustelineitä, vaan mahtuu esimerkiksi kerrostalon varastokoppiin ja kulkee rantaan auton tavaratilassa tai kuljetuskassissa. Melontaharrastuksen aloittamiseen ei siis tarvitse tehdä kajakin ja melontavarusteiden lisäksi muita hankintoja.

Kajakki kahdelle, erinomainen meloa myös yksin

FitNord Seal pro 390 -kajakin mukana toimitetaan kaksi istuinta, melaa sekä jalkatukea, joten se on heti valmis parimelontaan. Kajakilla on helppo meloa myös yksin, jolloin tavaratilaa jää runsaasti. Kaksin melottaessa kajakki kulkee entistäkin vauhdikkaammin ja tilaa varusteille jää silti.

Vahva PVC-materiaali ja dropstitch-pohja

FitNord Seal pro 390 on valmistettu kulutusta kestävästä ja vahvasta PVC-materiaalista. Kajakin pohja on poikkeuksellisen tukevaa ja jämäkkää dropstitch-materiaalia - samaa, jota käytetään SUP-laudoissa. Materiaali tekee kajakista jäykän ja helposti melottavan.

Nopeasti käyttökuntoon

Kajakki täytetään käyttökuntoon kolmen venttiilin kautta. Mukana toimitetaan pumppu, jolla dropstitch-pohjan sekä laitojen ilmakammiot saa täytetyksi riittävän korkeaan paineeseen. Lisävarusteena on saatavissa esim. auton tupakansytytinpistokkeesta toimiva 12 voltin sähköpumppu tai käsitoiminen suurtehopumppu, joiden avulla pääset vesille käden käänteessä.

Vakaa, kestävä ja kantava

Nykyajan ilmatäytteiset kajakit eivät ole pelkkiä rantaleluja. FitNord Seal pro 390 sopii kuntoiluun kotivesillä ja kesämökillä, samoin rentoon melontaan kesäisillä järvillä ja sisäsaaristossa. Jopa 320 kg kantava Seal pro 390 sopii erinomaisesti pitkillekin melontaretkille. Vakautensa ja kantavuutensa ansiosta se ei kavahda koskiakaan.

Jämäkkä dropstitch-pohja sekä laitojen suuret ilmakammiot antavat kajakille poikkeuksellisen kantavuuden, ja tavaroita voi kiinnittää joustonaruihin kajakin kannelle sekä kylkien tukeviin D-renkaisiin. Istuimien selkänoja on säädettävissä mieluisaan asentoon. Kajakissa on myös kaksi irrotettavaa jalkatukea.

Pohjassa on uraan kiinnittyvä vakainevä, joka parantaa suuntavakautta. Jokivesillä tai matalissa lahdissa sen voi irrottaa, jolloin kajakin syväys on todella pieni. Jos reitillä on maakannaksia, patoja tai muita esteitä, kajakkia on helppo ja kevyt kantaa tukevista kahvoista.

FitNord Seal pro 390 on pitkä kajakki, jolla voi meloa yksin tai pareittain. Mikäli melot mieluiten yksin ja haluat ketterämmin kääntyvän kajakin, tutustu myös FitNord Seal 300 -malliin.

Katso tästä FitNord Seal -kajakkien esittelyvideo:

FitNord Seal pro 390 -kajakin mukana toimitetaan:
 • 2 melaa
 • 2 istuinta
 • 2 jalkatukea
 • Pumppu (käyttöohjeesta poiketen mukana tulee jalkapumppu ilman painemittaria)
 • evä
 • säilytyspussi
Tekniset tiedot:
 • Pituus 390 cm
 • Leveys 90 cm
 • Paino  18 kg
 • Kantavuus 320 kg
 • Täyttöpaine pohja 1 bar (14-15 PSI)
 • Täyttöpaine laidat 0,22 bar (3,2 PSI)
 • Mitat pakattuna säilytyspussiin 95 x 65 x 45 cm
 • Takuu 12kk (ei koske yritys- ja/tai yhteisökäyttöä tai vuokraustoimintaa)
FitNord Seal pro 390 on huippulaadukas yksin tai pareittain melottava kajakki uskomattomalla hinta-laatusuhteella. Tilaa heti Kuntokaupalta!

Arvostelut


Yhteenveto

4.66666667     / 5
4,7
5.0000     / 5
5,0
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

4.6666666666667     / 5
4,7
 • 5,0
 • 4,0
 • 5,0

Mainio!

Kajakki on tukeva eikä kiemurtele, eikä ensikertalaisellekaan tullut huteraa oloa. Positiivisesti yllätti kuika helposti ja nopeasti täyttö tapahtui, se nimittäin jännitti etukäteen. Kuljettaessa kantokahvat ovat kätevät, kajakki on kevyt ja helppo kantaa. Pienenä miinuksena pumpun ja paineen säätämisen kanssa oli aluksi epäselvyyttä, mihin kuitenkin sain chatissa vastauksen. Niin ja väri on ihana!
Suosittelen!
Tarja 6.8.2020 , Jyväskylä
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: