Bullpadel Hack 03 Comfort 22 Padelmaila

269,00 €

Tai erämaksulla alk. 5,90 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Bullpadel Hack 03 Comfort 22 on timantinmuotoinen ja kärkipainoinen padelmaila, joka antaa maksimaalisen tehon kontrollista tinkimättä.

Hack 03 Comfort soveltuu edistyneelle pelaajalle, joka haluaa vauhtia ja tarkkuutta lyönteihinsä. Mailan pintakerros on Fibrix-materiaalia, joka on hiilikuidun ja lasikuidun seosta. Mailassa MultiEVA -ydin, joka on yhdistelmä eri tiheyksistä koostuvia materiaaleja. Ulkokerroksen suuri tiheys vaikuttaa nopeissa palloissa ja antaa niille enemmän tehoa. Sisäkerroksen pienempi tiheys puolestaan vaikuttaa hitaissa palloissa ja parantaa kontrollia. Hack 03 CMF -mailassa on aerodynaaminen kehys ja onteloita mailan keskellä – Air React Channel saa aikaan aiempaa jäykemmän ja kevyemmän rakenteen, joka tuottaa suuremman tehon, nopeuden ja responsiivisuuden. Mailan korkea painopiste ja timanttimuotoilu sijoittavat sweetspotin lyöntipinnan yläosaan, mikä antaa hyvän tehon erityisesti iskulyönteihin.

Mailassa on kehäsuoja, joka suojaa mailaa iskuilta ja jäljiltä. Rannehihna on valmistettu perinteistä hihnaa leveämmästä ja miellyttävämmästä materiaalista.

Bullpadel Hack 03 Comfort 22 on hieman kevyempi ja helpommin hallittava versio WPT maailmantähti Paquito Navarron hyökkäävämmästä Hack 03 22 -mailasta.

Ominaisuudet:
  • Paino: 365-375 g
  • Materiaalit: hiilikuitu, lasikuitu
  • Muoto: timantti
  • Tasapaino: kärkipainoinen
  • Pelaajan taso: keskitaso - edistynyt
Nosta pelisi seuraavalle levelille ja tilaa Bullpadel Hack 03 Comfort 22 Padelmaila nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 159,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: