Body-Solid GHD Reisi- ja pakaralaite

729,00 €

Tai erämaksulla alk. 27,07 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Body-Solid, Glute & Ham Machine, on jämäkkä reisi- ja pakaralaite (GHD, Glute & Ham Developer), jolla voit treenata monipuolisesti keski- ja alavartaloa.

Laitteen paksut pyöreät pehmusteet helpottavat monien erilaisten harjoitusliikkeiden tekemistä. Voit esimerkiksi käyttää penkkiä roomalaisen vatsapenkin tapaan, jolloin laitteeseen noustaan kasvot lattiaa kohden ja selkää nostetaan alhaalta ylös. Laite sopii myös vatsalihasliikkeisiin, penkkipunnerrukseen sekä moniin muihin harjoituksiin.

Nilkkatuen korkeutta ja paikkaa voi säätää helposti käyttäjän pituuden mukaan. Rungon astinlauta ja kahvat helpottavat laitteen päälle nousemista ja alas laskeutumista. Laitteen jalustassa on kaksi pientä koukkua, johon voi kiinnittää vastuskuminauhan harjoitusten vastustason lisäämiseksi. Lisäksi voit treenata käsilihaksia tekemällä harjoitteita levytangolla tai käsipainoilla.

Reisi- ja pakaralaite on tehokkain tapa hankkia kiinteät reidet ja muodokkaat pakarat. Selänojennuksilla pystyt vahvistamaan ala- ja keskiselkää, jotka ovat hyvin tärkeitä ryhdin ja päivittäisten askareiden kannalta.
 
Tilaa nyt tukeva ja monikäyttöinen reisi- ja pakaralaite Kuntokaupasta

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: