TESTIVOITTAJA - BERG Grand Favorit Trampoliini, ovaali 520x345 cm + Turvaverkko

1108,00 €

Tai erämaksulla alk. 41,15 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

Sisältää myös suojapeitteen!

BERG Favorit sai ainoana trampoliinina täydet 5/5 pistettä ruotsalaisessa testivertailussa: "Turvallinen trampoliini itsestään sulkeutuvalla turvaverkolla. Tukeva teräsrunko ja laadukas viimeistely. Erinomainen hinta-laatusuhde." (Bäst i Test, studsmattor 04/2019)

- - -

Yhdistä pyöreän trampoliinin ja suorakulmaisen trampoliinin hyödyt valitsemalla BERGin Grand-sarjan ovaali trampoliini! Ovaalin muotoisessa BERG Grand Favorit Regular 520 -trampoliinissa kohtaavat pyöreän trampoliinin vahva runko ja suorakulmaisen trampoliinin suuri hyppimisalue, jolloin parasta hyppimisaluetta on enemmän! Turvalliseen trampoliiniin pääsee kiipeämään trampoliinin suuresta koosta huolimatta helposti 95cm sisäänmenokorkeuden ansiosta. Topatun reunuksen ja ruostesuojatun rungon ansiosta trampoliinisi tulee aina näyttämään hyvältä!

BERG Grand Favorit Regular 520 on jalallinen trampoliini, joten sen asentaminen on helppoa eikä vaadi kaivamista. Trampoliini on täten helposti siirrettävissä ja varastoitavissa talvea varten. Trampoliinin mitat ovat 520cm x 345cm, joten se sopii hyvin etenkin isommille pihoille.

Turvaverkko on ehdoton lisävaruste, joka estää reunan yli hyppäämisen ja tippumisen. BERG Grand Favorit Regular 520 -trampoliinin mukana toimitetaan laadukas, turvallinen ja itsestään sulkeutuvalla sisäänmenoaukolla varustettu Comfort-turvaverkko. Lisäturvaa tuovat 20 mm paksut ja 380 mm leveät UV-suojatut turvapehmusteet rungon reunoilla. BERG Grand Favorit Regular 520 -trampoliinin huippulaadukas runko kestää käyttöä vuosien ajan. Runko on galvanoitu ja jauhemaalattu ruostumisen estämiseksi.

Tämä  tuote on saatavilla vihreänä ja harmaana.

Tilaa nyt BERGin erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava ovaali Grand Favorit Regular 520 -trampoliini + Comfort-turvaverkko Kuntokaupalta!

Ominaisuudet

Suositukset

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.