TESTIVOITTAJA - BERG Favorit Trampoliini 430 cm + Turvaverkko

899,00 €

Tai erämaksulla alk. 33,39 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

** TESTIVOITTAJA! **

Berg Favorit sai ainoana trampoliinina täydet 5/5 pistettä ruotsalaisessa testivertailussa: "Turvallinen trampoliini itsestään sulkeutuvalla turvaverkolla. Tukeva teräsrunko ja laadukas viimeistely. Erinomainen hinta-laatusuhde." (Bäst i Test, studsmattor 04/2019)

- - -

BERG Favorit 430 cm on pyöreä, jalallinen trampoliini, jonka valmistuksessa on panostettu laatuun, kestävyyteen ja turvallisuuteen.

Berg Favorit -trampoliineissa on säänkestävä galvanoitu ja jauhemaalattu teräsrunko, jolle myönnetään 8-vuoden takuu. Tukeva runko yhdessä korkealaatuisen jousituksen kanssa antavat pompulle vakaan tuntuman ja reilusti korkeutta. BERG-trampoliineissa on itsestäänsulkeutuva turvaverkko, joka on tavallista vetoketjua huomattavasti turvallisempi. Auki jäävät vetoketjut aiheuttavat runsaasti vaaratilanteita.

Lisäturvaa tuovat pehmustetut pylväät ja 330 mm leveät UV-suojatut turvapehmusteet rungon kaikilla reunoilla.

BERG Favorit on pitkäikäinen sijoitus koko perheen liikuntaan ja hyvinvointiin. BERG-trampoliinit tarjoavat hintaansa nähden ylivoimaista laatua ja turvallisuutta.

BERG Favorit -trampoliini on kotipihan hauskin ja suosituin liikuntaväline, jolla pomppivat mielellään niin lapset kuin lapsenmieliset aikuiset. Tilaa heti Kuntokaupalta!

Ominaisuudet

Suositukset

Arvostelut


Yhteenveto

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Laadukas trampoliini hyvään hintaan

Pitkän usean kuukauden etsinnän jälkeen vähän sattumalta heinäkuun viimeisenä viikonloppuna tuli vastaan, että Kuntokaupalla taas Bergiä 430cm varastossa. Korona-aika kun oli syöneet Berg-varastot ympäri Eurooppaa. Ja vielä 10min noutomatkan päässä. Vähän noutotoimitus ontui - ilmeisesti varaston muuton takia - mutta muuten ei ole kuin positiivista kerrottavaa. Niin Kuntokaupasta kuin trampasta. Joka on todella laadukkaan oloinen ja täynnä fiksuja ratkaisuja. Lapset tykänneet kovasti ja paremmalla mielellä sitä vanhempikin tuollaisella pomppimista katsoo kun tietää aika monen vaaranpaikan tuolta trampoliinilta puuttuvan.
Suosittelen!
Tonythetiger 13.8.2020 , Pirkanmaa