Aztron Urono SUP touring-lautasetti

649,00 €

Tai erämaksulla alk. 24,10 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Aztron Urono SUP-lautasetti on erinomainen valinta pidempiin suppailuretkiin. Urono-lauta on Terraa hieman kookkaampi ja se soveltuukin myös painavammille käyttäjille aina 110 kg asti. Laudassa on Terran tapaan terävä kärki ja erinomainen suuntavakaus, jonka ansiosta lautaa on helppo käsitellä ja matkanteko taittuu sujuvasti. Kärki kaareutuu kevyesti ylöspäin, mikä auttaa pitämään laudan vakaana myös kevyessä aallokossa ja kovemmassa vauhdissa.


Lautojen dropstitch-materiaali on erittäin tukevaa ja jämäkkää. Kaikki Aztronin mallit on varustettu kahdella ilmasäiliöllä, jotka parantavat laudan jäykkyyttä jopa 30% verrattuna muiden merkkien lautoihin. Lisäksi ilmasäiliöt antavat turvallisuutta - esimerkiksi venttiilivuodon sattuessa koko lauta ei ala tyhjentyä, vaan rantaan voi kellua kaikessa rauhassa. Huom! Käytäthän AINA kelluntaliivejä vesillä äläkä pala auringossa!

Uronon footpadi on 5 mm paksua EVA-vaahtomuovia, joka tuntuu mukavata jalkojen alla pidemmälläkin matkalla, eikä lipsu. Lisäksi Uronossa on takana ylimääräinen jalkatuki, josta saa kovemmissa vedoissa otettua tukea. Laudan etuosassa on säilytystilaa esimerkiksi eväille, vesipullolle ja muille tarvikkeille. Tavarat pysyvät tukevasti paikoillaan joustavan remmin alla.

Aztron Urono SUP lautasetti sisältää:

- Aztron Urono ilmatäytteinen SUP lauta
- 3-osainen säädettävä alumiininen mela
- Tehokas kaksisuuntainen pumppu
- Painemittari
- Karkuremmi
- Kantoreppu 

Tekniset tiedot

- Koko: 350 x 81 x 15 cm
- Paino: 12,5 kg
- Suositeltu käyttäjäpaino: max 110 kg
- Kantavuus: 150 kg
- Tilavuus: 306 L
- Kaksi ilmasäiliötä
- Max paine: 15 psi (1 bar)

Tilaa tästä SUP setti, jolla voit taittaa pitkääkin matkaa mukavasti ja vaivattomasti!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 649,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: