Aztron Neptune SUP touring-lautasetti

679,00 €

Svea -erämaksu alk.  25,22 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Aztron Neptune SUP-lautasetti on järeän kokoinen valinta pidempiin suppailuretkiin ja haastavampiin keliolosuhteisiin. Tyypillisesti suppailu mielletään vain tyynen sään harrastukseksi, mutta tämä lauta pysyy vakaana myös tuulisemmallakin säällä. Neptune touring-lauta on Uronoa ja Terraa kookkaampi ja se soveltuu hyvin jopa 120 kg käyttäjälle, kantavuuden ollessa 160 kg.

Laudassa on Uronon ja Terran tapaan terävä kärki sekä erinomainen suuntavakaus ja nopeus, joidenka ansiosta lautaa on helppo käsitellä ja matkanteko taittuu sujuvasti. Kärki kaareutuu kevyesti ylöspäin, mikä auttaa pitämään laudan vakaana myös kevyessä aallokossa ja kovemmassa vauhdissa.

Lautojen dropstitch-materiaali on erityisen vankkaa ja jämäkkää. Kaikki Aztronin mallit on varustettu kahdella ilmasäiliöllä, jotka parantavat laudan jäykkyyttä jopa 30% verrattuna muiden merkkien lautoihin. Lisäksi ne antavat turvaa - esimerkiksi venttiilivuodon sattuessa koko lauta ei ala tyhjentyä, vaan rantaan voi kellua kaikessa rauhassa. Huom! Käytäthän AINA kelluntaliivejä vesillä!

Neptunen footpadi on 5 mm paksua EVA-vaahtomuovia, joka tuntuu mukavata jalkojen alla pidemmälläkin matkalla, eikä lipsu. Lisäksi Neptunessa on takana ylimääräinen jalkatuki, josta saa kovemmissa vedoissa otettua tukea. Laudan etuosassa on säilytystilaa esimerkiksi eväille, vesipullolle ja muille tarvikkeille. Tavarat pysyvät tukevasti paikoillaan joustavan remmin alla.

Aztron Neptune SUP lautasetti sisältää:

- Aztron Neptune ilmatäytteinen SUP lauta
- 3-osainen säädettävä alumiininen mela
- Tehokas kaksisuuntainen pumppu
- Painemittari
- Karkuremmi
- Kantoreppu 

Tekniset tiedot

- Koko: 381 x 81 x 15 cm
- Paino: 13 kg
- Suositeltu käyttäjäpaino: max 120 kg
- Kantavuus: 160 kg
- Tilavuus: 339 L
- Kaksi ilmasäiliötä
- Max paine: 15 psi (1 bar)

Tilaa tästä SUP setti, jolla voit taittaa pitkääkin matkaa mukavasti ja vaivattomasti!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: