Aquatone Wave 12.0 SUP-lautasetti

649,00 €

Tai erämaksulla alk. 24,10 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Aquatone Wave 12.0 on erittäin tukeva, pitkä ja suurikokoinen lauta, jolla suppaa sujuvasti aloittelijat sekä konkarit. Tämä lauta sopii erityisen hyvin retkeilyyn, sillä suuren pituutensa (366 cm!) vuoksi siinä on erinomainen suuntavakaus, eikä lauta lähde meloessa kääntymään sivuille. Leveytensä (81 cm) ansiosta lauta pysyy tukevana myös pienessä aallokossa ja sopiikin siksi myös ensikertalaisille, jotka haluavat suppailla mielummin pidempiä lenkkejä rannalla köllöttelyn sijaan.

Suuren kokonsa vuoksi tällä laudalla on myös suuri kantavuus (150 kg), joten se sopii painorajojen puitteissa myös kahden henkilön laudaksi ja on erittäin vakaa esimerkiksi joogaan ja lihaskuntoharjoitteluun. Mikäli kaipaat helpommin kääntyvää lautaa, kannattaa tutustua hieman lyhyempiin malleihin, kuten Aquatone Wave 11.0 sekä Aquatone Wave 10.0.

Lautasettiin kuuluu kaikki tarvittavat välineet, joita tarvitsee suppailuharrastuksen aloittamiseen: ilmatäytteinen lauta, pumppu, säädettävä mela, evä, karkuremmi ja kantoreppu. Tyhjennettynä lauta tarvikkeineen mahtuu reppuun, joten voit lähteä suppailemaan minne tahansa ja lauta on käyttövalmis 10-15 minuutissa!

Laudassa on vakiovarusteena 7 kpl D-renkaita, joten tähän malliin on mahdollista asentaa lisävarusteena tuoli SUP-lautaan, joka muuttaa laudan hetkessä kajakiksi! Laudan takaosassa löytyy SUP-laudoista tuttu kuminauharistikko, johon saa kiinni matkalle tarpeellisia tavaroita, kuten juomapullo, eväät ja aurinkorasva.

Aquatone Wave 12.0 SUP-lautasetti sisältää:

- Aquatone Wave 12.0 ilmatäytteinen SUP lauta
- 3-osainen säädettävä alumiininen mela
- Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla
- Karkuremmi
- Kantoreppu
- Paikkaussarja

Tekniset tiedot

- Koko: 366 x 81 x 15 cm
- Paino: 10,5 kg
- Drop Stitch-ydin
- Suositeltu käyttäjäpaino: max 120 kg
- Maksimikuorma: 150 kg
- Tilavuus: 320 L
- Max paine: 15 psi (1 bar)
- Takuu: 1 vuosi ostopäivästä (takuu ei koske vuokraamo- ja ammattikäyttöä)

Tilaa tästä reilun kokoinen sekä suuntavakaa SUP-lauta ja aloita ihana kesäharrastus!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: