Uusi
  • **2-LAATU** FitNord Sprint 300 Juoksumatto
  • **2-LAATU** FitNord Sprint 300 Juoksumatto
  • **2-LAATU** FitNord Sprint 300 Juoksumatto

**2-LAATU** FitNord Sprint 300 Juoksumatto

1399,00 € 1999,00 €

Tai osamaksulla alk 58,29 €/kk

ALE 30 % 21.6.2021 saakka
Huom! Toimitusaika 5-7 työpäivää tilauksesta

Asiakkaalta palautunut laite. Laite testattu ja toimivaksi todettu. Saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä. Kotiin toimituksen mahdollisuutta voi tiedustella asiakaspalvelusta. Myydään kasattuna. FitNord Sprint 300 on loistavilla ominaisuuksilla varustettu juoksumatto tehokkaaseen kotikäyttöön. FitNord Sprint 300 -juoksumaton hinta-laatusuhde on uskomaton, etkä maksa turhasta!

FitNord Sprint 300 juoksumatossa yhdistyvät erittäin tehokas moottori ja vankka rakenne. Juoksumaton 2,5 hevosvoiman jatkuvatehoinen moottori on välityksiltään jaksotettu erityisen hyvin, joten matolla onnistuu niin kävely kuin kunnon juoksuharjoitteet. Juoksumaton rakenteen laadusta kertoo kotikäyttöön erityisen suuri 150 kg:n maksimikäyttäjäpaino.

Juoksumaton juoksualusta on iskunvaimennettu niin että alusta on sopivan jämäkkä, mutta ottaa silti jalan hyvin vastaan. Sprint 300 -juoksumaton juoksuala on suuri (52 x 141 cm), joten juostessa ei tarvitse pelätä astuvansa ohi matosta. Juoksualusta on nostettavissa ylös, jolloin juoksumattoa on kätevä säilyttää pienemmässäkin tilassa. Juoksumaton siirtäminen käy vaivatta alla olevien siirtopyörien avulla.

FitNord-juoksumaton näyttöpaneeli on suuri ja helppokäyttöinen. Näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla kaiken tarpeellisen treenistäsi ja juoksunopeuden sekä kaltevuuden säätö onnistuu kätevästi pikanäppäimiltä. FitNord Sprint 300 on erinomainen yhdistelmä tyylikkyyttä, jämerää rakennetta ja vetävää moottoria.

Valitse Fitnord Sprint 300 -juoksumatto, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Vahva, aktiiviseen käyttöön soveltuva DC-moottori
  2. Jämäkkä, mutta hyvin askeleita vastaanottava juoksualusta
  3. Jämerä rakenne ja tyylikäs muotoilu
  4. Erittäin edullinen hinta laatuun ja ominaisuuksiin nähden

Sprint 300 -juoksumaton esittelyvideo: 

Yhteisökäyttöön ja erittäin vaativaan kotikäyttöön suosittelemme FitNord Sprint 500 -juoksumattoa, jossa on huoltovapaa kestovahattu juoksumatto, pitkäikäinen AC-moottori, leveä juoksualusta sekä pidempi yhteisötakuu.

Tilaa nyt verrattomalla hinta-laatusuhteella varustettu juoksumatto tehokkaaseen kotikäyttöön!

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: