Tunturi Crosstrainerit: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 25.06.2018
  4 / 5
  Tyylikäs, hyvä Crossari kotikuntoilijalle
  Useiden tuntien nettiselaamisen, kuin myös pikapyrähdys urheiluliikkeessä, sekä ystävällisen Kuntokaupan asiakaspalvelijan kanssa käydyn keskustelun jälkeen päädyttiin takavetoiseen Tunturi Performanceen C50. Muutaman käyttökerran jälkeen todettu oikeinkin oivaksi kapineeksi. Tukeva, ohjelmavalikko suht helppo oppia ja käyttää, eikä laite myöskään näytä pahalta makuuhuoneen nurkassa, on kovinkin tyylikäs. Kasaamisvaiheessa tapahtui hyvinkin ratkaisevan lainen ongelma. Laite kasassa vaan ei toimi. Purkamisen jälkeen huomattiin, että johto oli vahingoittunut jäätyään "keulavarren" paikalleen asettamisessa laiteosien väliin ja täten virta ei kulkenut mihinkään. Keskustelut asiakaspalvelun sekä Tunturihuollon kanssa, ja saimme ohjeet, kuinka toimia, eli isäntä juotti johdon ehjäksi ja näin laite saatiin toimintakuntoon. Meille vakuutettiin, ettei tämä vaikuta tuotetakuuseen. Kannattaisi kyllä erikseen mainita käyttöohjeissa, tai ainakin erillinen maininta tilausvahvistuksiin jatkossa, että kyseiseen asiaan pitää kiinnittää erityistä huomiota laitetta kasattaessa - meille näet kerrottiin, ettei ollut ensimmäinen eikä toinenkaan kerta, kun vastaavaa Tunturi-laitteille tapahtuu.
  Erja63
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 15.01.2019
  5 / 5
  Helppo kasata ja käyttää
  Helppokäyttöinen, helppo kasata (erittäin hyvät ohjeet mukana) ja tukeva laite suojamaton kanssa.
  Hannu
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 17.02.2014
  4 / 5
  Tukeva peli
  Tukeva kunnon crossari.
  Niclas
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 27.01.2020
  4 / 5
  Hyvä cross trainer kotikäyttöön
  On erittäin hyvä Cross trainer kotikäyttöön. Hyvin stabiili ja yksiselitteinen järjestelmä. Kuitenkin toivotaan että tuotteen kasaantumisen ohjeiden parannusta.
  Ravichandra
 • 15.01.2019
  4 / 5
  Laite ollut kovassa käytössä ja toimii hyvin!
  Käytän crosstraineria lähes joka toinen päivä ja olen tyytyväinen laitteeseen! Etupää heiluu hieman käytössä, mutta se ei haittaa käyttöä millään lailla. Olisin hankkinut etuvetoisen crossarin, mutta sille ei ollut tilaa.
  Ari
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 18.12.2020
  5 / 5
  Vakaa. Selkeä.
  Koronaerakko 1965
 • 29.10.2019
  5 / 5
  Crosstrainer kotikäyttöön
  Loistava crosstrainer-laite kotikäyttöön. Laite on tarpeeksi tukeva, helposti säädettävä ja lähes äänetön käytössä. Bluettooth ja Kinomap-sovellus tekee kuntoilusta vielä mukavampaa. Laite on niin painava että sen siirtäminen ei ole kovin helppoa, eli laitteelle kannattaa varata pysyvä sijoituspaikka.
  PV
 • 20.02.2018
  5 / 5
  Hyvä ostos
  Crossari oli helppo koota (vaikka jokusen tunnin vei) koska Tunturin ohjekirja on todella selkeä. Ei voi mennä vikaan jos seuraa ohjetta alusta loppuun. Kaikki pultit yms oli myös paketissa, mitään ei puuttunut :) Alkutuntuma crossarilla treenatessa tuntuu todella hyvältä. Hiljainen ja polvet/nivelet tykkää. Itsellä oli n. 10 vuotta sitten marketin halpisromu, takavetoinen. Ohjekirja oli vaikeaselkoinen ja jo heti alussa säädöt jäi jumittamaan yhteen, raskaimpaan kohtaan ja treenaamisinto lopahti aika pian. Joten nyt vähän "jännitti" etukäteen, että mitenköhän kokoaminen menee ja toimiiko laite....Turha pelko, hyvin toimii. Tämä laite on ihan toista maata; treenaaminen on on mukavaa, melkein kuin kuntosalin crossarilla treenaisi. Jos haluaa monipuolista ja rankkaa treeniä kotona crosstrainerilla niin suosittelen tätä laitetta :) Ainoa miinus menee kuljetusyhtiölle joka laitteen toi. Heillä oli tieto, että olen tilannut sisäänkannon kahdella miehellä. Sinä päivänä kun crossarin piti tulla niin kuljettaja soitti ja kysyi olisiko kantoapua. Ja kun ei ollut (olin maksanut sisäänkannon), kuski totesi, että menee huomiselle. Seuraavana päivänä laite toimitettiinkin sovittuun aikaan.
  Crossari
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 08.09.2019
  4 / 5
  Hyvä tuote ja nopea toimitus
  Sanna
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 22.12.2021
  4 / 5
  Oikein mukava poljettava. Vastuksia riittää hyvin kokeneellekin jokapäiväiselle käyttäjälle. Periaatteessa hiljainen. Käyttöikä tosin arvelluttaa: Muutaman kuukauden ollut yhdellä normaalipainoisella käyttäjällä, mutta jatkuvasti saa takarulliin olla lisäämässä silikonisuihketta omituisen vikinän ja kirskunan takia. Etupäästäkin kuuluu toisinaan kitinää, jonka lähde ei tunnu selviävän, vaikka moneen kertaan on löysiä kiristelty. Muoviosat paukkuvat käytön jälkeenkin omia aikojaan pitkin päivää normaalissa huonelämpötilassa.
  huolestunut
 • 25.09.2021
  4 / 5
  Loistava laite
  Laite on hyvä ja tukeva ja helppo käyttää. Kokoominen sujui 2h, mutta puuttui 2kpl pultteja paketista ei kriittisiä, mutta kumminkin.
  Marko
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta