FitNord Ranger 900 Sähkömaastopyörä 2024, musta (882 Wh tehoakku)

FitNord Ranger 900 Sähkömaastopyörä 2024, musta (882 Wh tehoakku)

3199,00 € 3799,00 €

Svea -erämaksu alk.  127,07 €/kk

ALE 15 % ma 27.5.2024 asti

Lisätarvikkeet

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Ranger 900 on Suomessa koottu premium-tason sähkömaastopyörä huippuominaisuuksin. Uudistunut vuoden 2024 malli nyt tilattavissa!

Moderni runkogeometria, erittäin voimakas 110 Nm keskimoottori, runkoon upotettu huippukorkealla 882 Wh kapasiteetilla varustettu akku, hydrauliset levyjarrut ja etälukittava ilmakeula ovat ominaisuuksia, jotka tekevät Ranger 900 -sähkömaastopyörästä helposti hallittavan, mukavan ja vauhdikkaan menopelin niin poluilla kiitämiseen kuin ronskimpaan maastoajoon. Huipputehokkaan akun ja edistyneen sähkömoottorin ansiosta Ranger 900:lla pääsee optimioloissa jopa 200 kilometriä yhdellä latauksella, joten sopivilla lisävarusteilla Ranger 900 on erinomainen vaihtoehto myös retkipyöräilyyn ja työmatka-ajoon. Kun verrataan speksejä erittäin kohtuulliseen hintalappuun, huomataan, että Ranger 900 kulkee kaukana saman hintaluokan kilpailijoistaan.

 • Suomessa koottu laadukkaista komponenteista
 • Erittäin voimakas 110 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
 • Huipputehokas 882 Wh (36 V, 24,5 Ah) akku
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 200 km
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Kokonaan runkoon upotettu akku
 • Etälukittava ilmajoustokeula 120 mm joustolla
 • 9 vaihdetta

Videolla esittelyssä vanha malli. Uudessa vuoden 2024 Ranger 900 mallissa on useita päivityksiä.

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Ranger 900 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ranger 900 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

Voimakas 110 Nm keskimoottori ja suurikapasiteettinen 882 Wh tehoakku

FitNord Ranger 900 on varustettu erittäin voimakkaalla 110 Nm 250 W TechDrive-keskimoottorilla, josta riittää vääntöä pahimpienkin mäkien nousemiseen kevyesti. Momenttitunnistimella toimiva keskimoottori tarjoaa todella luonnollisen ja helposti hallittavan polkutuntuman, josta on hyötyä erityisesti maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa viiveettömästi sen mukaan. Sähkömoottorissa on viisi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn näytön painikkeilla. Uudistunut näyttö sisältää usb-c latausominaisuuden, joka mahdollistaa esimerkiksi puhelimen tai ajovalon latauksen suoraan näytöstä. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pidempään.

Poikkeuksellisen suuren lähes 900 Wh kapasiteetin omaava Samsungin ja LG:n -kennoilla varustettu akku ei jätä pulaan tilanteessa kuin tilanteessa. Virtaa riittää maastosta, avustuksen tasosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 200 kilometrin matkan ja metsässäkin painellessa akku tarjoaa erinomaisen ajoajan. Suurikapasiteettinen akku sopii siis täydellisesti pidempien retkien tekemiseen, eikä lataamisesta tarvitse välttämättä huolehtia joka päivä esimerkiksi työmatkakäytössä. Nopealla laturilla (4A) akku latautuu kaksi kertaa nopeammin kuin tavallisella laturilla. Tehokkaasta akusta on suuri hyöty myös talvella, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on täysin upotettu Ranger 900:sen runkoon, mutta se on helppo irrottaa avaimella lataamista varten.

Erinomainen ajotuntuma ja hallittavuus

Keskimoottorin ja täysin runkoon integroidun akun edut eivät jää pelkkään tyylikkääseen ulkonäköön. FitNord Ranger 900:sen painopiste on runkoon integroidun akun ja keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköpyörän tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa.

FitNord Ranger 900 -sähkömaastopyörä on varustettu 120 mm ilmalla joustavalla ja etälukittavalla RST Aerial T120 -ilmajoustokeulalla, jonka avulla kivien, juurakoiden, kuoppien ja muiden esteiden ylittäminen käy vauhdikkaasti. Vinkki: Ilmajousitusten säätämiseen suosittelemme tähän tarkoitukseen suunniteltua erityistä ilmapumppua. Joustohaarukan lukitseminen onnistuu suoraan ohjaustangosta, joten tiepätkät siirtymillä voidaan ajaa jäykällä keulalla. Maxxis Ikon -renkaat rullaavat vauhdikkaasti niin tasaisella kuin esteiden yli ja tarjoavat erinomaisen pidon. Hydrauliset Tektro T-275 -levyjarrut pysäyttävät kovastakin vauhdista tehokkaasti ja turvallisesti.

FitNord Ranger 900 -sähköpyörässä on 9-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla ja Shimano Alivio - vaihtajalla. Yhdeksästä vaihteesta löytyy yhdessä avustuksen reaktiivisuuden ja väännön kanssa välitys jokaiseen tilanteeseen, eivätkä jyrkät kurvit tai äkkinousut pääse yllättämään.

Varusteet

FitNord Ranger 900 -sähkömaastopyörän mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Ranger 900 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

FitNord Ranger 900 on saatavilla kahdessa eri runko- ja rengaskoossa; 48 cm runko 27,5 tuumaisilla renkailla ja 54 cm runko 29 tuumaisilla renkailla.

Valitse FitNord Ranger 900, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa laadukkaista komponenteista koottu premium-tason sähkömaastopyörä maastopyöräilyyn, pitkille retkille, työmatkapyöräilyyn yms.
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 200 km
 • Erinomainen hallittavuus ja polkutuntuma momenttitunnistimella varustetulla korkeavääntöisellä keskimoottorilla
 • Erittäin tyylikäs ja linjakas ulkonäkö, nykyaikainen runkogeometria ja runkoon upotettu akku

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä!

Tilaa nyt tajuttomalla akkukestolla ja huikealla ajomukavuudella varustettu sähkömaastopyörä Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ranger 900 Sähkömaastopyörä 2024, musta (882 Wh tehoakku)

Malli: Ranger 900

Väri: Musta

Rungon materiaali: Alumiini

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 882 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung/LG

Akun sijainti: Runkoakku

Akun jännite: 36 V

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 110 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 9

Vaihteiston tyyppi: Shimano Deore 10

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan malli: Maxxis Ikon

Etuhaarukan jousto: 120 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: RST Aerial, ilma, T120mm

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Sisältyy

Tavarateline: Lisävarusteena

Lokasuojat: Ei

Ohjainkannatin: Työkaluin säädettävä

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 3199,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: