YRITYS- JA AMMATTISALIT

YRITYS- JA AMMATTISALIT
YRITYS- JA AMMATTISALIT

Yritys- ja yhteisösalitKaupalliset kuntosalit

 Tamperelainen Kuntokauppa.fi on asiantunteva ja palveleva kuntoilun erikoisliike. Kuntokauppa tarjoaa asiakkaan käyttöasteen ja budjetin perusteella suunnitellun ratkaisun niin laajoihin kuntosalikokonaisuuksiin kuin yksittäisiin kuntolaitehankintoihin.  Toimitamme kokonaisuuksia sekä  kaupalliseen käyttöön että yhteisökäyttöön, joka on vahvinta erityisosaamisaluettamme. Yli 10 vuoden kokemukseemme perustuvan vankan tuotetuntemuksemme ja henkilökohtainen asiakaspalvelumme ansiosta asiakastyytyväisyytemme on alan parhaimmistoa. Suorat hankintakanavamme mahdollistavat joustavat, asiakkaille räätälöidyt ratkaisut ja nopeat toimitukset. Toteutamme aina asiakkaan tarpeisiin sopivimman ja elinkaarikustannuksiltaan järkevimmän ratkaisun ja kokonaisuuden suunnittelusta asennukseen.

 

Kysy lisää, tilaa tai pyydä tarjous tästä

Painamalla painiketta avaat ikkunan kätevään chat-keskusteluun, johon vastaamme aukioloaikoina välittömästi. Chatin ollessa suljettuna vastaamme viestiisi sähköpostilla tai puhelimella keskimäärin työpäivän kuluessa. 

Halutessasi voit myös lähettää tilauksen tai tarjouspyynnön meille suoraan sähköpostilla sisältäen kaikki tarvittavat tiedot osoitteeseen asiakaspalvelu@kuntokauppa.fi.

 

Järjestys: