Ylävetolaite, FitNord Diamond

1490,00 €

Tai erämaksulla alk. 55,34 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Vipuvarsilaite, FitNord Diamond ylävetolaite on jämerä ammattikäytön selän ja käsien harjoittamiseen tarkoitettu laite. FitNord Diamond ylävetolaite soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Vipuvarsilaite, FitNord ylävetolaitteella on helposti säädettävä penkki jolloin eri kokoisten käyttäjien on mukava käyttää laitetta. Laitteelle soveltuvat 50 mm reiällä olevat levypainot. Ylävetolaitteella harjoitat monipuolisesti selän ja käsien lihasryhmiä juuri oikealla liike radalla.

FitNord Diamond vipuvarsilaitteet käyttävät vapaita painoja, jolloin esimerkiksi pienemmän salin ei tarvitse investoida hieman kalliimpiin painopakallisiin laitteisiin ja kuormat saadaan näin ollen edullisesti suuriksikin.

Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.

Tilaa heti tyylikkäät vipuvarsilaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: