Wahoo TICKR sykevyö, musta

49,90 €

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Tuotekuvaus

TICKR-sykemittari seuraa tarkasti sykettä ja kalorin polttoa minkä tahansa toiminnan tai harjoituksen aikana!

Uusi muotoilu tekee siitä yhden kevyimmistä ja ohuimmista sykemittareista. Bluetooth- ja ANT + -tekniikalla varustettu TICKR tarjoaa helpon ja luotettavan tavan yhdistää syke suosikkiharjoitteluohjelmiin ja kuntolaitteisiin, ja tukee nyt jopa kolmea samanaikaista Bluetooth-yhteyttä. Uusi integroitu sykesensori ja hihnan muotoilu tarjoavat turvallisemman yhteyden ja istuvuuden, joten harjoittelu voidaan optimoida, mitata ja jakaa. TICKR on varustettu Bluetooth ja ANT+ -yhteyksillä, joten se on äärimmäisen helppo liittää puhelimeen, treeniapplikaatioon tai vaikka pyöräilytietokoneeseen. TICKR mahdollistaa myös jopa kolme samanaikasta Bluetooth-yhteyttä, joten nyt harjoitteludatasi mittaaminen, seuranta ja jakaminen on entistä helpompaa! Tarkka sykkeen- ja kalorikulutuksen mittaus. Wahoo TICKR mahdollistaa tavoitteidesi saavuttamisen. Käyttäen tarkkaa sykkeenmittaustekniikkaa sekä dataa kalorikulutuksestasi, laite auttaa sinua optimoimaan suorituksesi tehokkuuden kaikissa urheilulajeissa.

TICKR sykevyön avulla saat kaiken irti harjoittelustasi!
Uusi Wahoo TICKR on tällä hetkellä markkinoiden ohuin ja kevyin sykevyö, painaen ainoastaan 48 grammaa. Se mittaa ja seuraa tarkasti sydämen sykettä, kalorien kulutusta ja harjoittelun kestoa urheilun ja kaiken muun aktiivisen tekemisen aikana. Sen uudestaan suunniteltu rinnan ympäri puettava kiinnityshihna takaa paremman istuvuuden ja että laite ei valu kovemmankaan harjoittelun aikana. Sykevyö auttaa tehostamaan treeniä, kun pysyt aina kärryillä omista harjoittelusi arvoista. TICKRin ohut ja helppokäyttöinen edestä kiinnitettävä muotoilu tuntuu luonnolliselta ja pysyy paikallaan. Suurimpiin kilpailijoihin verrattuna vyö tuntuu hämmästyttävän kevyeltä!

Hankit nyt omasi Kuntokaupasta!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

5     / 5
5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Paras sykevyö

Polar vs Suunto vs Wahoo vs Garmin paras vyö hinta-laatusuhteellaan. Toimii hyvin, ei pätki. Edellinen kesti kolme vuotta ja yli 1500 h.
Suosittelen!
Rikhard 11.5.2021 , Tampere
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: