Vuoden D-vitamiinit: SELF D3 125 mcg 300 tabl.

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
34,90 € 38,70 €

(0,12 € / kpl)

ALE 10 % Jäljellä erä!

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Kuten Evira:n tutkimus todistaa, Self D3 on markkinoiden vahvin D-vitamiinivalmiste! Kyseisessä tutkimuksessa tämä D-vitamiinivalmiste esiintyi Forcen tuotemerkillä.

Yksi tabletti sisältää D3-vitamiinia 125 mcg. Suomalaisista saantisuosituksista huolimatta runsas annoskoko on turvallinen ja tutkimuksien mukaan vain hyväksi. Esimerkiksi kansainvälisen The Endocrine Societyn asettama suurin hyväksyttävä saantimäärä (UL) on 250 mikrogrammaa päivässä eli tuplasti enemmän, kuin Self D3 -vitamiinivalmisteen yhden tabletin sisältämä D-vitamiinin määrä. Tabletin sisältämästä runsaasta 125 mikrogramman pitoisuudesta johtuen sinun ei tarvitse muistaa ottaa D-vitamiinia edes joka päivä, jotta veren D-vitamiinipitoisuus pysyy riittävän korkealla tasolla.
Ihminen tuottaa itsekin D-vitamiinia riittävässä auringonvalossa UVB-säteilyn vaikutuksesta ja lisäksi D-vitamiinia saadaan ruoasta - enimmäkseen kalaöljystä, kalasta, maitovalmisteista, kananmunasta ja sienistä sekä margariineistä.

Talviaikaan Suomessa ei ole mahdollista saada auringon valosta riittävästi UV-säteilyä D-vitamiin tarpeen tyydyttämiseksi. D-vitamiini vaikuttaa muun muassa aivojen toimintaan ja ehkäisee useita sairauksia. D-vitamiinin puutos koskee talviaikaan lähes jokaista suomalaista altistaen meitä monille lyhyt- ja pitkäaikaisille sairauksille.

Tähän pakettiin on koottu vuoden D-vitamiiniannokset siten, että D-vitamiinia syödään 10 kuukauden ajan (syksy, talvi, kevät) ja kaksi aurinkoisinta kesäkuukautta pidetään taukoa.

Tilaa tästä koko vuoden D-vitamiinivalmisteet kerralla helposti ja hyvin edulliseen hintaan!
Tilaa myös vuoden kalaöljyt helposti samoilla toimituskuluilla!

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: