Uusi
  • Voimapyörä, FitWood KJERAG (2-LAATUINEN)

Voimapyörä, FitWood KJERAG (2-LAATUINEN)

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
50,00 € 125,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 8,95 €/kk

ALE 60 % Jäljellä erä!

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Nyt erittäin edullisesti 2-laatuinen voimapyörä! Puupinnassa huomaamattoman pieniä virheitä. Tilaa nyt kaunis vatsapyörä!

KJERAG on voimapyörä, joka on tarkoitettu sopimaan kotisi sisustukseen. Voimapyörällä tehtävä vatsarullaus on yksi tehokkaimpia lihaskuntoliikkeitä vatsalihaksille. Nyt voit pitää voimapyörän aina kätesi ulottuvilla, koska sinun ei tarvitse piilottaa sitä vaatekomeroon treenin jälkeen!

Kahva:
Voit valita voimapyörän ruostumattomasta teräksestä (rosteri) tai alumiinista valmistetuista kahvoista. Alumiinin saat harmaaksi tai mustaksi anodisoituna. Rosterikahva toimitetaan aina kiillotettuna.

Pyörä:
Voimapyörän kiekko on koivuvaneria. Voit valita pyörän lakatulla koivupinnalla tai valkoiseksi maalattuna. Lakattuun koivupintaiseen voimapyörään FitWood-logo on polttomerkittynä, maalattuun silkkipainettuna.

Pinnoite:
Voimapyörän päällä oleva pinnoite on valettua polyuretaania. Voit valita pinnoitteen väriksi mieleisesi oheisesta vetovalikosta löytyvistä vaihtoehdoista. Paikalleen valettu pinnoite on erittäin kestävä.

KJERAG – Voimapyörä on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa.

Tilaa nyt kaunis luonnon inspiroima design-voimapyörä ja aloita vatsarullailu!
- Paino alumiinikahvalla 1,2 kg
- Paino rosterikahvalla 1,8 kg

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: