Jalankoukistuslaite FitNord Diamond

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
1890,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 78,75 €/kk

TILAUSTUOTE
Vipuvarsilaite, FitNord Diamond jalan koukistus on jämerä mutta kompaktin kokoinen ammattikäyttöön suunniteltu takareisilaite. Vipuvarsilaite, FitNord Diamond jalan koukistus soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Laitteen kompaktin koon vuoksi se on helppo sijoittaa myös pienille saleille. Laitteen painotapeille sopivat normaalit 50 mm reiällä varustetut painolevyt. Jalan koukistus -laite on helppo ja turvallinen ratkaisu.

FitNord Diamond vipuvarsilaitteet käyttävät vapaita painoja, jolloin esimerkiksi pienemmän salin ei tarvitse investoida hieman kalliimpiin painopakallisiin laitteisiin ja kuormat saadaan näin ollen edullisesti suuriksikin.

Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.

Tilaa heti tyylikkäät vipuvarsilaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!
Tekniset tiedot:
Paino 70 kg
Maksimi kuorma 300 kg
Väri: musta
Laitteen koko: 1100*1080*1160 mm
Takuu:
Runkotakuu 5 vuotta
Taljat/vaijerit/kuluvat osat 6 kk
 

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.