Hauiskääntölaite FitNord Diamond

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
1890,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 78,75 €/kk

TILAUSTUOTE
Vipuvarsilaite, FitNord Diamond hauiskääntölaite on jämerä ammattikäytön 45 asteen pöydällä oleva hauispenkki. FitNord Diamond hauiskääntölaite soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Vipuvarsilaite, FitNord hauiskääntölaitteella on helposti säädettävä penkki jolloin eri kokoisten käyttäjien on mukava käyttää laitetta. Laitteelle soveltuvat 50 mm reiällä olevat levypainot. Hauiskääntölaitetta käyttäessä voidaan varmistua juuri oikeanlaisesta liikeradasta, jolloin käyttö on turvallista vaikka käyttäjä olisikin aloittelija.

FitNord Diamond vipuvarsilaitteet käyttävät vapaita painoja, jolloin esimerkiksi pienemmän salin ei tarvitse investoida hieman kalliimpiin painopakallisiin laitteisiin ja kuormat saadaan näin ollen edullisesti suuriksikin.

Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.

Tilaa heti tyylikkäät vipuvarsilaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!
Tekniset tiedot:
Paino 79 kg
Maksimi painokuorma 300 kg
Väri: musta
Laitteen koko: 1350*980*1200 mm
Takuu:
Runkotakuu 5 vuotta
Kuluvat osat 12 kk
 

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.