Vatsa-/selkäpenkki Best Fitness, Body-Solid

229,00 €

Tai osamaksulla alk 9,54 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Vatsa-/selkäpenkki Best Fitness, Body-Solid on edullinen keski- ja alavartalon treenausasema kotikuntoilijalle.

Penkissä on kolme eri kaltevuusasetusta: 15º, 20º & 25º. Nostamalla kaltevuutta voit kasvattaa vatsalihasliikkeiden intensiteettiä ja vastaavasti kaltevuustason loiventaminen helpottaa harjoitusliikkeiden suorittamista. Myös lonkka- ja nilkkatukien korkeutta voi säätää helposti käyttäjän pituuden ja harjoitusliikkeen mukaan. Kaiken huipuksi penkin voi taittaa kokoon treenin jälkeen ja siirtää säilytykseen vaikkapa sängyn alle.

Vatsa- ja selkäpenkki kehittää tehokkaasti vaikeasti treenattavia keskivartalon lihaksia. Erilaisilla rutistusliikkeillä saa helposti aktivoitua koko vatsanseudun lihakset, ja selän- sekä lonkanojennus kohdistuu alaselkään, reisiin ja pakaroihin. Vahva keskivartalo voi ehkäistä selkäkipua, parantaa ryhtiä ja auttaa ylläpitämään jokapäiväistä suorituskykyä. Siksi näiden lihasten treenaaminen on tärkeää kaikille ihmisille ja erityisesti niille, jotka harrastavat liikuntaa.

Best Fitness -tuotemallisto on suunniteltu tekemään kotikuntoilusta laadukkaampaa edullisten kuntosalitasoisten laitteiden avulla. Tilaa tästä monipuolinen säädettävä vatsapenkki ja selänojennuslaite kotikäyttöön!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.