Urheilukello, Polar M430

199,00 €

Tai osamaksulla alk 8,95 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Urheilukello, Polar M430 on tyylikäs GPS-kello monipuoliseen sisä- ja ulkoharjoitteluun sekä päivittäiseen aktiivisuuden seurantaan. Kello mittaa sykkeen ranteesta, joten et tarvitse erillistä sykevyötä.

Polar M430:n GPS:n ansiosta voit mitata nopeutta, matkaa sekä korkeutta. Uusien reittien kokeilu on turvallista, sillä M430 ohjaa sinut takaisin kotiin. Harjoitusohjelmien avulla voit asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata ennätyksiäsi. Henkilökohtaisten sykealueiden seuranta auttaa harjoittelemaan oikealla teholla. Lisäksi M430:n avulla voit seurata ympärivuorokautista aktiivisuuttasi ja untasi.

M430:n näyttö on suuri ja soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön. Näytölle saat halutessasi ilmoitukset sosiaalisesta mediasta, ajankohtaisista kalenterimerkinnöistä sekä saapuvista puheluista ja viesteistä. Pehmeä ja vesitiivis ranneke on miellyttävä käyttää.

Polar M430 yhdistää tiedot langattomasti Polar Flow -mobiilisovellukseen. Sovelluksen avulla pystyt tarkkailemaan tuloksiasi ja kehittämään itseäsi, oli tavoitteesi sitten yleinen aktiivisuuden lisääminen, painonpudotus, urheilusuorituksissa menestyminen tai unenlaadun parantaminen.

Saatavilla mustana, valkoisena ja oranssina koossa M/L (130-210 mm) sekä valkoisena koossa S (130-187 mm).

Tilaa tästä tyylikäs GPS-urheilukello M430 harjoittelun ja aktiivisuuden seurantaan!
 

Ominaisuudet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.