Tuplapaketti: 2 kpl FitNord Aqua 300 SUP-lautasetti, mintunvihreä

Tuplapaketti: 2 kpl FitNord Aqua 300 SUP-lautasetti, mintunvihreä

373,50 € 498,00 €

Svea -erämaksu alk.  13,79 €/kk

Heti varastosta, nopea toimitus 2-5 arkipäivässä

Tuotepaketti sisältää kaksi kappaletta FitNord Aqua 300 SUP-lautasettiä mintunvihreiden lautojen kanssa. Monipuolinen FitNord Aqua 300 SUP-lauta aloittelijoille ja kokeneille suppailijoille – kantavuus jopa 120 kg!

Mikäli etsit tukevaa ja helposti käsiteltävää SUP-lautaa, joka sopii kaiken tasoisille suppailijoille, on FitNord Aqua 300 juuri sopiva vaihtoehto. Sen kantavuus on jopa 120 kg ja lauta on valmiina käyttöön vain 10–15 minuutissa.

FitNord Aqua 300 mahdollistaa erinomaisen kokovartalotreenin vesillä, mutta samalla sen kyydissä voi myös keskittyä ihan vain rentoutumiseen. SUP-lautailun hyödyistä saakin kaiken irti tällä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisella setillä.

Lue muutama perustelu sille, miksi FitNord Aqua 300 SUP-lautasetti kannattaa lisätä ostoskoriin nyt:

1. Leveä SUP-lauta – sopii aloittelijoista kokeneemmillekin suppailijoille

FitNord Aqua 300 SUP-laudan yksityiskohdat takaavat, että suppailu on helppoa ja mukavaa. Laudan 80 cm leveys varmistaa, että sitä on vakaa käyttää. Allround-muotonsa vuoksi FitNord Aqua 300 sopii hyvin aloittelijoillekin, sillä sitä on helppo kääntää ja hallita. Laudassa on myös D-renkaat, joiden avulla siihen saa kiinnitettyä SUP-tuolin rennompaan menoon.

2. Suuri kantavuus – jämäkkä rakenne

FitNord Aqua 300 SUP-laudalla kantavuus on jopa 120 kg, joten se sopii hyvin monen kokoisille käyttäjille. Laudan jämäkkä rakenne varmistaa sen, ettei lauta taivu käyttäjänsä alla. Laudassa on näppärät bungee-narut, joiden avulla eväiden tai vaihtovaatteiden mukana kuljettaminen on retkillä helppoa. Jämäkkyydestään huolimatta laudan ja varusteiden yhteispaino on vain 7,5 kg.

3. Nopeasti käyttövalmis – näppärä myös tyhjentää

Tehokkaalla, kaksisuuntaisella pumpulla täytät ja tyhjennät laudan nopeasti noin 5–10 minuutissa. FitNord Aqua 300 SUP-laudan push-tyyppinen venttiili on helppo ja näppärä avata ja sulkea.

4. Laudasta kantoreppuun – kaikki tarvittava suppailuun

FitNord Aqua 300 SUP-lautasetti sisältää laudan lisäksi helppokäyttöisen, kolmiosaisen melan, evät, pumpun, karkuremmin, korjaussarjan ja kantorepun, jolla voit kuljettaa SUP-lautaa sekä tarvikkeita minne vain haluat! Mukana tuleva mela ei ole kelluva, mutta sisuksena olevan solumuovin ansiosta se ei uppoa heti pudotessaan veteen.

Kenelle ja miksi?

FitNord Aqua 300 SUP-lautasetti on ihanteellinen valinta kaikille vesillä seikkailusta innostuneille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempikin suppailija. Laudan helppo käsiteltävyys, korkea kantavuus sekä vahva rakenne tekevät siitä sopivan valinnan kaikenkokoisille ja -tasoisille käyttäjille.

FitNord on yksi Suomen suosituimmista SUP-lautamerkeistä. Laudat suunnitellaan Suomessa vastaamaan suomalaisten suppailijoiden tarpeita, vaatimuksia ja toiveita. Asiakkailta saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet lautoja entistä paremmiksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus nauttia vesistöistämme SUP-laudan kyydissä.