**TUOTEPAKKAUS VAURIOITUNUT** Solid Selkäkippi Best Fitness

275,00 €

Tai erämaksulla alk. 10,21 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotepakkaus vaurioitunut, tuotteessa ei vikaa.

Best Fitness Inversion Table, Body-Solid, on edullinen ja kokoontaitettava selkäkippi avuksi selän, niskan ja lantioiden kipuun ja jännitykseen.

Arkiset askareet rasittavat selkärankaa ja saavat nikamat puristumaan kasaan. Erityisesti istumatyö tai ruumillisesti raskas työ sekä monet liikuntamuodot voivat aiheuttaa monenlaisia selkä-, niska- ja hartiavaivoja. Vakavien ongelmien ehkäisemiseksi tai kivun lieventämiseksi selkää tulisi hoitaa päivittäin.

Selkäkippi on helppo tapa venyttää selkärankaa ja poistaa nikamien rasitusta. Kallistamalla selkää alaspäin maan vetovoima vetää selkärankaa suoraksi ja avaa yhteenpuristuneita nikamia. Venytys lisää välilevyjen aineenvaihduntaa ja hapensaantia, rentouttaa selkää ja voi myös poistaa hermokipua tekemällä tilaa puristuneille hermojuurille. Kippipenkki voi auttaa myös parantamaan ryhtiä ja korjaamaan asentovirheitä.

Best Fitness selkäkippi sopii säädettävän nilkkatukensa ansiosta kaiken pituisille käyttäjille. Tukeva ja leveä pohja pitää pöydän vakaana ja turvaremmi varmistaa, että kippiä on turvallista käyttää. Kokoontaitettava penkki on myös helppo siirtää säilytykseen käyttökertojen välissä.

Vain viiden minuutin päivittäinen venytys tuo helpotusta kipuun ja lihasjännitykseen sekä auttaa ehkäisemään välilevyn siirtymää ja rappeumaa, iskiasta, skolioosia, ryhti- ja asentovirheitä ja paljon muuta. Selkäkippi on korvaamaton apuväline varsinkin kaikille istumatyötä tai fyysisesti kuormittavia töitä tekeville henkilöile, mutta suomalaisten liiallisen istumisen vuoksi siitä on apua kaikille muillekin.

Tilaa nyt vankka ja kokoontaitettava selkäkippi edullisesti Kuntokaupasta!

Tekniset tiedot

- Parantaa ryhtiä, hoitaa selkäkipua, vähentää selkärangan rasitusta.
- Säädettävät nilkkatuki.
- Sopii 147cm–200cm pituisille henkilöille.
- Kokoontaitettava, helppo siirtää säilytykseen.
- Käyttäjän maksimipaino: 135kg

- Mitat:
- Mitat koottuna: 119 x 76 x 152 cm (pituus x leveys x korkeus)
- Pakkauksen mitat: 132 x 79 x 15 cm (pituus x leveys x korkeus)
- Paino koottuna: 21kg

Tuotteella on 12kk takuu, joka alkaa ostopäivästä

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 275,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: