**TUOTEPAKKAUS VAURIOITUNUT** FitNord Aqua 300 SUP-lautasetti, turkoosi

499,00 €

Tai erämaksulla alk. 4,61 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.


Tuotepakkaus vaurioitunut hieman kuljetuksessa. Ei vaikuta tuotteen käyttöön tai kuntoon.


FitNord Aqua 300 on täydellinen paketti SUP-lautailun aloittamiseen!


Lautasettiin sisältyy kaikki välineet ja tarvikkeet, joita tämän rentouttavan, hauskan ja kuntoa kohottavan harrastuksen aloittamiseen tarvitaan: SUP-lauta, mela, evät, pumppu, karkuremmi ja kantoreppu. Kantoreppuun mahtuvat kaikki tavarat, joten tämän laudan voit kuljettaa minne vain. SUP-lauta on käyttövalmis 10-15 minuutissa.

Erinomainen peruslauta niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle suppailijalle

Aqua 300-malli on kokoonsa nähden poikkeuksellisen tukeva 300 cm pitkä ja 76 cm leveä läpitikkaustekniikalla (drop stitch) valmistettu All Round-tyyppinen lauta. Laudan paksuus on 15 cm, jonka ansiosta varpaat pysyvät kuivana, eikä lauta taivu keskeltä. Kärjestä pyöristetyn laudan käsittely on helppoa, ja se sopiikin erinomaisesti myös aloittelijoille.

Aqua 300 SUP-laudan kantavuus ja enimmäiskäyttäjäpaino on 120 kg, joten se sopii niin pienikokoisille kuin suuremmille suppailijoille. Enimmäispainon ylittyessä lauta ui syvemmällä vedessä, jolloin ohjaaminen muuttuu kiikkerämmäksi ja raskaammaksi. Mikäli kaipaat suuremmalla kantavuudella varustettua SUP-lautaa, tutustu erimerkiksi FitNord Aqua Pro 330-malliin.

Kestävä Dropstitch-materiaali ja suppailua helpottavat yksityiskohdat

Drop Stitch- eli läpitikkaustekniikkaa käytetään laadukkaissa ilmatäytteisissä sup-laudoissa, moottoroiduissa kumiveneissä ja kajakeissa silloin, kun tuotteeseen tarvitaan erityistä jäykkyyttä ja jämäkkyyttä. Dropstitch-materiaali kestää huomattavasti suurempaa täyttöpainetta kuin muut ilmatäytteiset materiaalit. Asianmukaisesti täytetty drop stitch-tekniikalla valmistettu SUP-lauta on siksi yhtä kova ja kestävä kuin täysin kiinteä lauta - sillä erolla että tyhjennettynä lauta mahtuu säilytykseen vaikkapa vaatekaapin hyllylle.

FitNord Aqua 300 SUP-laudan tarkkaan mietityt yksityiskohdat tekevät suppailusta helppoa ja mukavaa. Eväät, juomapullot ja varavaatteet ovat kiinnitettävissä laudan etuosaan bungee-narun avulla (kannattaa hankkia mukaan myös kuivasäkki). Käsikahva tekee täytetyn laudan kantamisesta helppoa ja D-renkaat mahdollistavat myös SUP-tuolin kiinnittämisen.

Kahteen suuntaan toimiva Double Action -pumppu ja erinomainen SUP-mela

Laudan täyttäminen käyttökuntoon tapahtuu mukana tulevalla Double Action -pumpulla. Koko vartaloa hyödyntämällä sup-laudan pumppaaminen sopivaan ilmanpaineeseen onnistuu 5-10 minuutissa. Sopiva paine keveille käyttäjille on noin 10-12 PSI ja painavimmille maksimissaan 15 PSI. Pumppua voi käyttää myös laudan tyhjentämiseen. Huom! Painemittari näyttää aluksi melko pitkään nollaa, vaikka lauta olisi täynnä ja tuntuisi kovalta. Paine alkaa nousta vasta sitten, kun pumppaaminen alkaa tuntua raskaammalta.

Lautasetin mukana toimitettava kolmeosainen mela on erittäin tukeva ja helppokäyttöinen. Osat kiinnittyvät jämäkästi nappikatko-kiinnityksen avulla ja pituus on helposti säädettävissä sopivaksi kaiken mittaisille suppailijoille. Melan sisuksissa on solumuovia, joka estää veden pääsyn melan sisään.

Valitse Fitnord Aqua 300, jos etsit SUP-lautasettiä seuraavilla ominaisuuksilla:

1.    Näppärän kokoinen SUP-lauta niin aloittelijalle kuin kokeneelle suppailijalle
2.    Korkea 120 kg kantavuus
3.    Jämäkkä rakenne täytettynä (ei taivu käyttäjän alla)
4.    Mukana tehokas pumppu ja erinomainen SUP-mela
5.    Hintaluokassaan ylivertaiset ominaisuudet

FitNord Aqua 300 lautasetti sisältää:

 • Ilmatäytteinen FitNord Aqua 300 SUP-lauta
 • Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla (laudan täyttö n. 5-10 min)
 • Kolmiosainen alumiinimela helpolla ja varmatoimisella pituuden säädöllä sekä solumuovisisuksella, joka estää veden pääsyä sisään.
 • Lautaan kiinnitettävä evä
 • Kantoreppu
 • Karkuremmi
 • Korjaussarja (sis. paikka ja venttiilin kiristystyökalu)
Tilaa tästä heti käyttövalmis SUP-lautasetti koko perheen käyttöön! 

Tekniset tiedot

 • Mitat: 300 cm x 76 cm x 15 cm (pituus, leveys, korkeus)
 • Pakkauksen koko: 90 x 47 x 23 cm
 • Laudan paino: 7,5 kg
 • Käyttäjän maksimipaino: 120 kg 
 • Tilavuus: 260 l
 • Suositeltu paine: max 15 PSI (1bar)
 • Takuu: 1 vuosi ostopäivästä (takuu ei koske vuokraamo- ja ammattikäyttöä)
TÄRKEITÄ VINKKEJÄ SUP-LAUDAN KÄYTTÖÖN

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 124,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: