Tunturilla merkittäviä toimitusvaikeuksia crosstrainereissa

Tunturilla on ilmennyt merkittäviä toimitusvaikeuksia etenkin erittäin suosittujen etuvetoisten GO Cross F 50 ja GO Cross F70 -crosstrainereiden toimituksissa.
Kuntokauppa.fi on tehnyt kyseisistä laitteista Tunturille ennakkotilaukset huhtikuun 2014 lopussa, jonka jälkeen Tunturi on vahvistanut toimitusviikot syksyä varten. Kuntokauppa.fi on toiminut siinä oletuksessa, että Tunturin ilmoittamat toimitusviikot sovituille tomitusmäärille pitävät paikkansa. Näin ollen laitteita on ehditty jo myydä, kunnes sovitulla toimitusviikolla on saatu ilmoitus viivästymisestä. Osalla laitteista ilmoitettu viive toimituksessa on jopa 3 kuukautta. Tällä hetkellä arvioitu toimitusviikko edellä mainituille crosstrainereille on viikko 49 / 2014.

Koemme tilanteen hankalana ja meille on aiheunut siitä huomattavia kustannuksia. Ennen kaikkea olemme pahoillamme asiakkaidemme puolesta. Olemme tehneet asiakkaidemme kanssa järjestelyjä parhaan kykymme mukaan asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi. Osassa tapauksista on luonnollisesti päädytty kaupan purkuun.

Huolimatta tapahtuneesta sekaannuksesta jatkamme neuvotteluja Tunturin kanssa, että vastaavaa huolimattomuutta ei enää tapahtuisi. Teemme parhaamme, että Kuntokaupan asiakkaat voivat jatkossakin kokea saavansa parasta palvelua!
« Uutisarkisto