Tunturi T90 Endurance Juoksumatto

2799,00 € 3299,00 €

Tai erämaksulla alk. 103,95 €/kk

SÄÄSTÄ 500 € Voimassa ma 16.5. saakka

Osta myös

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Tunturi T90 Endurance on ammattitason juoksumatto kovaan käyttöön!

Tunturi T90 Endurance juoksumatto on valmistettu vaativaan käyttöön. Se soveltuu ammattikäytön moottorinsa ja erittäin tukevan runkonsa vuoksi useamman käyttäjän tarpeisiin, kuten hotellin ja työpaikan kuntosalille tai pienemmille kaupallisille saleille. 

Tehokas ja kestävä AC-moottori

Tehokas ja kestävä 2,5 hp AC-, eli vaihtovirtamoottori tarjoaa 0,8-24 km/h välillä tasaisen juoksutuntuman aina 150 kg käyttäjäpainoon asti. Maksimiteho 5 hp varmistaa, että nopeuden muutokset tapahtuvat jouhevasti myös painavilla juoksijoilla ja suurilla nopeuksilla. Käsikahvoihin integroidut nopeuden ja kulman säätöpainikeet helpottavat käyttöä kovissa juoksunopeuksissa, kun näyttöön ei ole enää mielekästä kurkotella. Juoksukulman voi säätää 15 eri asentoon, mikä mahdollistaa tehokkaiden mäkitreenien tekemisen.

Leveä juoksualusta iskunvaimennuksella

Reilun kokoinen 55 x 153 cm juoksualusta antaa paljon tilaa juosta, eikä käyttäjän tarvitse vilkuilla jalkoihinsa pysyäkseen hihnan keskellä. Erikoisiskunvaimennus huolehtii nivelten hyvinvoinnista ja antaa miellyttävän joustavan juoksutuntuman. Runko on kokoontaitettavaa mallia, joten käytön jälkeen juoksualustan voi helposti nostaa pystyasentoon viemästä tilaa.

Monipuolinen ja selkeä näyttö

Tunturi T90 Endurance juoksumaton näyttö on suuri ja selkeä, ja siinä on käytetty LED/LCD tekniikkaa. 10 tuuman täysvärinäytöltä voi seurata treenin etenemistä ja siitä näkyykin kaikki olennaiset harjoitustiedot, kuten aika, matka, nopeus, kaltevuuskulma ja syke. 44 erillistä harjoitusohjelmaa tarjoavat kokonaan uusia ulottuvuuksia juoksu- ja kävelytreeneihin ja monipuolistaa harjoittelua. 

T90 Endurance on yhteensopiva monien treeniohjelmistojen kanssa, kuten Kinomap, Tunturi Routes ja AnyRun. Niiden avulla voit tallentaa treenejä ja juosta upeissa maisemissa vaikkapa Italian rannikolla!

Suosittelemme tutustumaan myös FitNord Sprint 500-juoksumattoon, jossa on saman tehoisenmoottorin lisäksi voiteluvapaa kestovahattu juoksuhihna!Tilaa nyt erinomainen Tunturi T90 Endurance juoksumatto vaativaan käyttöön!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: