Treenikalenteri 2020 (Kuntokauppa.fi)

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
19,90 €

Varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kuntokaupan päivitetty Treenikalenteri vuodelle 2020 on nyt täällä! Kalenteri sisältää perinteisen viikkokalenterin vuodelle 2020, artikkeleita ja vinkkeja kunnon kohottamiseen ja terveellisten elämäntapojen ylläpitoon. Asiakkaidemme toiveesta, lisäsimme myös mukaan kalenteriin HUIMAAN SUOSIOON NOUSSEEN HULAVANTEEN TREENIOHJEITA!

Mukana kirjoittamassa on ollut suosittuja fitness-bloggareita, kuten edelliseltä vuodelta tutuksi tulleet Nana Heikkilä (Nana Fit) ja Jari Autere (Metallisydän).

Uusien ja vanhojen sisältöjen avulla saat vinkkejä ja konkreettisia ohjeita, jolla pystyt suunnittelemaan itsellesi toimivan treeni- ja ruokaohjelman tavoitteidesi mukaan. Saavutat tavoitteesi entistä paremmin, kun pääset helposti kirjaamaan treenitavoitteesi ja viikoittaiset suorituksesi selkeään aukeaman kokoiseen viikkonäkymään. Kalenterissa näkyvät viikkonumerot, päivämäärät, kuukaudet, liputuspäivät sekä yleiset pyhäpäivät, jotka ovat erikseen punaisella merkittynä.

 Kompaktin kokonsa sekä kannessa olevan tukevan muovisuojan ansiosta Treenikalenteria on helppo kuljettaa mukana ja se kestää kulutusta.

Kalenterista riittää iloa koko vuodeksi ja on myös varmasti mieluisa sekä edullinen lahja vaikka pukinkonttiin!

Tilaa nyt tunnettujen bloggaajien ja personal trainerien asiantuntevilla ja mukaansatempaavilla teksteillä höystetty Treenikalenteri 2020 heti. HUOM! Sisältää myös suureen suosioon nousseen hulavanteen treeniohjeita!

Treenikalenteri pähkinänkuoressa:
- kierresidottu (valkoinen teräslanka)
- kannet muovia ja kartonkia, sivut paperia
- nelivärinen
- mitat: 130 x 195 mm
- sisältää vuosikalenterin 2020 liputus- ja pyhäpäivineen, artikkeleita treenamisen eri muodoista, treeniohjeita, ruokaohjeita sekä vinkkejä oman kalenterin tehokkaaseen käyttämiseen

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.