Treenikalenteri 2018 (Kuntokauppa.fi)

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
16,90 €

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Kuntokaupan päivitetty Treenikalenteri vuodelle 2018 on ilmestynyt!
Uusien ja vanhojen sisältöjen myötä, kalenteri antaa sinulle kattavaa tietoa kuntosi kohottamisesta eri tavoitteiden mukaan, maukkaita ja terveellisiä ruokareseptejä sekä perinteisen kalenterin vuodelle 2018.

Mukana kirjoittamassa on ollut suosittuja fitness-bloggareita, kuten edelliseltä vuodelta tutuksi tulleet Nana Heikkilä (Nana Fit), Jari Autere (Metallisydän), Amanda Silver (Do It Today) sekä Syke Tribe:n perustaja Terhi Immonen. Uutena kirjoittajana kalenterissa esiintyy Fit Fun Family -blogia pitävät Dom ja Josefina Prantl.

Sisällön avulla saat vinkkejä ja konkreettisia ohjeita, jolla pystyt suunnittelemaan itsellesi toimivan treeni- ja ruokaohjelman tavoitteidesi mukaan. Nyt myös saavutat tavoitteesi entistä paremmin, kun pääset helposti suunnittelemaan ja pitämään kirjaa liikkumisestasi viikottain avautuvassa kalenterinäkymässä. Kalenterissa näkyy selkeästi viikkonumerot, päivämäärät, kuukaudet, liputuspäivät sekä yleiset pyhäpäivät erikseen punaisella merkittynä.

Kalenterin koon ja sivujen ulkoasun puolesta sinne on helppoa sekä nopeaa kirjata ylös omat treenitavoitteet ja viikoittaiset suoritukset. Kompaktin kokonsa sekä kannessa olevan tukevan muovisuojan ansiosta Treenikalenteria on helppo kuljettaa mukana ja se kestää kulutusta.

Kalenterista riittää iloa koko vuodeksi ja on myös varmasti mieluisa sekä edullinen lahja pukinkonttiin!

Tilaa nyt suosittujen bloggaajien asiantuntevilla ja mukaansatempaavilla teksteillä höystetty Treenikalenteri postikuluitta heti!
Treenikalenteri pähkinänkuoressa:
- kierresidottu (valkoinen teräslanka)
- kannet muovia ja kartonkia, sivut paperia
- nelivärinen
- mitat: 130 x 195 mm
- sisältää vuosikalenterin 2018 liputus- ja pyhäpäivineen, artikkeleita treenamisen eri muodoista, treeniohjeita, ruokaohjeita sekä vinkkejä oman kalenterin tehokkaaseen käyttämiseen

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: