Toimitusten ehtiminen jouluksi 2013

Näin joulun alla meille tulee paljon kyselyitä siitä, ehtivätkö toimitukset vielä jouluksi perille.
Ilmoitamme tuotesivuilla tuotekohtaisista toimitusajoista. Pääsääntöisesti pienemmät Postilla ja Matkahuollolla toimitettavat tuotteet ehtivät jouluksi jopa pe 20.12.2013 klo 10 mennessä tehdyille tilauksille, jos ne on tehty reaaliaikaisia maksutapoja käyttäen. Suuremmat kuntolaitteet ja muut Kaukokiidolla toimitettavat tilaukset tulisi olla tehtynä viimeistään to 19.12.2013 klo 10 mennessä.

Reaaliaikaiset maksutavat koskevat tilauksia, joiden maksusuoritus on verkkopankkipainikkeita tai luottokorttimaksua käytettäessä kirjautunut heti järjestelmäämme. Myös Klarna Lasku ja Tili sekä Nordean Nettiluotto -maksutavoilla tehdyt tilaukset päästään toimittamaan heti tilauksen saavuttua järjestelmäämme.

Jos olet valinnut maksutavaksi "Ennakkomaksu tilisiirtona (maksutiedot sähköpostiin)", niin luemme kyllä päivittäin viitesiirrot ja lähetämme tilaukset heti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Jos maksat muusta pankista kuin Nordeasta, niin 1 - 2 pankkipäivän viiveen vuoksi kannattaa lähettää meille maksukuitti sähköpostiin nopeuttamaan tilauksesi käsittelyä. Jos toimituksella on kiire, niin suosittelemme käyttämään reaaliaikaisia maksutapoja.

Jos tilauksesi menee aivan takarajalle, emme tietenkään täysin varmaksi voi luvata omasta, yhteistyökumppaniemme ja kuljetusyhtiöiden puolesta, että paketti ehtii jouluksi. Siksi kannattaakin tilata ajoissa. Joka tapauksessa voit luottaa, että teemme parhaamme ja pyrimme yllättämään sinut positiivisesti!
« Uutisarkisto