TOGU Jumper Puolipallo

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
194,90 €

Tai osamaksulla alk 8,95 €/kk

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Tasapainotyyny, TOGU Jumper on täydellinen valinta sinulle joka arvostat monipuolista harjoittelua sekä laadukasta viimeistelyä. Tasapainotyynyä käyttämällä on mahdollista harjoittaa niin aerobista kestävyyttä kuin lihasmassan lisäystä. Tuotteen laadusta kertoo TOGU:n myöntämä 30 vuoden takuu!
 
Tasapainotyyny, TOGU Jumper soveltuu melkein kaikille käyttäjille ikään tai kuntoon katsomatta, ainoana rajoittavana tekijänä on 200 kg painon sieto.

TOGU:n Jumper on erityistä teknologiaa käyttäen valmistettu, jolloin aikaan on saatu 2/3 pallo joka antaa todella dynaamisen pompun, mutta tarjoaa silti enemmän tukea nivelille ja nilkoille harjoituksia tehtäessä. Tasapainotyyny ei liiku alta pois vaikka harjoittelisit hieman normaalia liukkaamallakin lattialla. Tasapainotyyny jakaa tasaisesti siihen kohdistuvan paineen jolloin tuotetta on erittäin turvallista käyttää. Tasapainotyynyssä on integroitu Easy-Store-System joka helpottaa tuotteen säilyttämistä.
Koko: n. 52 cm x 24 cm
Paino: 4,4 kg
Kantokyky: 200 kg
Takuu 30 vuotta
Valmistettu Saksassa
 
Tuote on patentoitu:
Saksan Patenttinro. 2092964  
EU-Patenttinro. 502008002725.4
 
Mikäli tunnet kipua ennen harjoitusta, harjoittelun aikana tai harjoittelun jälkeen on syytä aina keskustella lääkärin kanssa jatkotoimenpiteistä.
Tilaa heti monipuolinen TOGU Jumper!

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.