Titan Life B65 Kuntopyörä

349,00 € 699,00 €

Tai erämaksulla alk. 12,96 €/kk

ALE 50 % Voimassa ma 27.6. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Titan Life B65 on jämäkkä ja pelkistetyn tyylikäs kuntopyörä, joka soveltuu erinomaisesti vaativallekin kotikuntoilijalle. Vauhtipyörän paino on ainoastaan 5 kg, mutta moderni ”Drive Force System” -järjestelmä magneettivastuksen kanssa luo autenttisen vaikutelman suuren 11 kiloisen vauhtipyörän polkutuntumasta. Tuloksena on vankkarunkoinen ja helposti siirrettävä kuntopyörä erittäin tasaisella ja miellyttävällä harjoittelutuntumalla.

Titan Life B65 -kuntopyörän runko on erittäin vakaa ja sopii jopa 130 kiloiselle treenaajalle. Kuntopyörän runko on matala, joten kyytiin nouseminen onnistuu jalkoja rungon ylitse nostamatta. Pehmeä ja mukava istuin on säädettävissä sekä korkeus- että pituussuunnassa, joten Titan Life B65 sopii lähes kaikenkokoisille käyttäjille ikää ja kuntotasoa katsomatta.  

Kuudestatoista vastustasosta löytyy sopiva niin aloittelijoille kuin kovakuntoisille polkijoille. 21 erilaista treeniohjelmaa pitää mielenkiinnon yllä, auttaa treenaamaan tehokkaasti ja tuo vaihtelua harjoitteluun.

Valitse Titan Life B65 -kuntopyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Erinomainen polkutuntuma
  2. Hiljainen magneettivastus ja runsaasti vastustasoja
  3. 21 harjoitteluohjelmaa
  4. Jämäkkä runko
  5. Helposti siirrettävä (siirtopyörät)

Tilaa nyt laadukas Titan Life B65 -kuntopyörä edullisesti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: