Titan ja Reebok -kuntolaitteiden huoltotiedote 12/2017

Titan ja Reebok -juoksumattoja, kuntopyöriä, soutulaitteita sekä muita kuntolaitteita maahantuovan tanskalaisen LivingSportin huolto-organisaatiossa on tapahtunut syksyllä muutoksia, jonka johdosta Suomea koskevan takuuhuoltotoiminnan laatu on heikentynyt huomattavasti.
Viime kuukausina LivingSport ei ole kyennyt suorittamaan takuuhuoltoja hyvien tapojen mukaisissa määräajoissa. Kuntokauppa joutuu pahoittelemaan kyseisiä laitteita ostaneiden asiakkaiden odotusaikoja. Kuntokauppa on joutunut käyttämään omia resurssejaan tavallista enemmän ja ryhtyy tarvittaessa omiin toimiin, jotta Titan ja Reebok -kuntolaitteita ostaneiden asiakkaiden huoltotarpeet saadaan pian hoidettua kuntoon.

Suomea alueellisesti koskevasta Titan ja Reebok -kuntolaitteiden huolto-ongelmasta johtuen Kuntokauppa ei valitettavasti uskalla suositella kyseisten laitteiden hankintaa asiakkailleen. Tällä hetkellä kehotamme asiakkaitamme päätymään korvaaviin juoksumattoihin tai muihin kuntolaitteisiin. Pyrimme tiedottamaan asiasta uudelleen heti, kun tilanteeseen on tullut muutosta.
« Uutisarkisto